CONCERTE ŞI PETRECERI/ Cum şi unde ne DISTRĂM în weekend în Galaţi

CONCERTE ŞI PETRECERI/ Cum şi unde ne DISTRĂM în weekend în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În Club Infinity,"Hit the road"

Pentru că sesiunea e pe final, studenţii au motiv de distracţie în weekend. Sâmbătă, 31 ianuarie, toate drumurile duc la Infinity, la petrecerea „Hit the Road”, de la ora 23,00. De atmosferă se vor ocupa DJ Foicash şi MC Mihai Bejan. Fetele au intrarea liberă, iar băieţii plătesc 10 lei.

În Club Planet, fetele dansează sus pe bar

Vineri, 30 ianuarie, cei de la Club Planet vor organiza încă o petrecere din seria celor „Coyote Girls”. Atunci scena de dans va fi înlocuită cu barul, adică fetele vor anima atmosfera exact pe locul unde se servesc băuturile, împiedicându-i pe barmani să-şi facă treaba. Intrarea este liberă.

În Place Pub, seară cu muzică live

Acest sfârşit de săptămână vine cu noutăţi în Place Pub, un local proaspăt renovat, cu un aer relaxant. Sâmbătă, 31 ianuarie, începând cu ora 21,00, Gusti&Friends vă aşteaptă la o seară acustică specială, avându-l ca invitat special pe Viorel Ionaşcu, care se va alătura cu acompaniament de saxofon.

În SummerTime Pub, petreceri şi stand-up comedy

Vineri, de la ora 23,00, în SummerTime îşi vor da întâlnire toate pisicile negre din oraş la petrecerea „Black Cats”. Intrarea este liberă. Sâmbătă, 31 ianuarie, DJ Chriss va oferi gălăţenilor un spectacol extraordinar celor prezenţi. Biletul costă 10 lei. Luni, 2 februarie, la ora 19,00, începe un mega show de stand-up comedy cu celebrii Bobonete, Celentano şi Dorel, din serialul „Las Fierbinţi”. Biletul costă 65 de lei. Atenţie, spectacolul este interzis minorilor.

La Union Jack, Candy Bar Live

„Candy Bar Live” este un proiect special gândit pentru cei care vor să petreacă o seară relaxantă, împreună cu prietenii, ascultând muzică live. Vineri, 30 ianuarie, de la ora 20,00, Oana Mirică (voce), Dragoş Pisaroc (clape), Vali Donea (chitară), Andrei Tănăsăciuc (chitară bas) şi Alexandru Bucătaru (tobe) vor cânta cele mai bune piese ale momentului.

La Union Jack Studio, combinaţie de muzică cu trupa "Golan"

Union Jack Studio vă invită vineri, 30 ianuarie, de la ora 23,00, la o petrecere incendiară cu DJ Gabriell şi Mc Criss. Se vor pune la bătaie cele mai bune hit-uri r&b, hip-hop, trap, dancehall. Intrarea este liberă. Iar sâmbătă, invitaţii speciali ai serii vor fi Alex, Mihai şi Ernesto, membrii trupei Golan. Ei vor oferi gălăţenilor un concept nou de muzică house-nudisco-electronică, o combinaţie unică între djing şi instrumente live. Biletul de intrare este 20 de lei.

În Teatris, concert Direcţia 5

„Teatris” Galaţi vă invită sâmbătă, 31 ianuarie, de la ora 21,00, la un concert live extraordinar al trupei „Direcţia 5”, denumit „Rock’n Roll Baby”. Biletul costă 90 de lei. Iar vinerea viitoare, pe 6 februarie, vine rândul lui Florin Ristei, cu a sa trupă „Free Stay”, să le cânte live gălăţenilor. Atunci biletul va costa 40 de lei.

În 90’s Pub, concurs de chitară, ediţia a doua

În această seară, în pub-ul „90’s” se va desfăşura a doua ediţie a concursului de chitară (improvizaţie sau cover). „Câştigătorul va fi desemnat de public şi va primi un voucher în valoare de 150 de lei, pe care-l va putea folosi la bar”, este promisiunea gazdelor. Dar şi cei care nu se descurcă prea bine cu corzile chitarei sunt aşteptaţi la eveniment, pentru a desemna câştigătorul concursului. Pentru înscrieri, ori alte informaţii, Andrei aşteaptă să fie sunat la numărul 0754.608.107.

La Paris Cafe, serată folk

Iubitorii muzici folk, dar şi ceilalţi gălăţeni care vor să petreacă o seară liniştită alături de prieteni, sunt invitaţi vineri în Paris Cafe (strada Democraţiei nr. 1), de la ora 20,30, la un spectacol folk cu George Constantin. Experienţa se repetă odată la două săptămâni.

În Daily, Kumm şi Dan Byron

Săptămâna viitoare, pe 7 februarie, în Daily Pub se anunţă un mare eveniment rock, organizat de Kumm. „La 150 de luni de la lansarea albumului "Confuzz", în 2002 – al doilea album din discografia Kumm şi cel care le-a consacrat sound-ul alternativ/experimental – formaţia originară din Cluj îşi uneşte forţele cu fostul solist Dan Byron pentru un concert extraordinar cu piesele de pe acest album emblematic pentru trupa Kumm şi pentru rock-ul românesc”, scriu organizatorii pe site-urile de socializare pentru a-i invita pe fani la spectacol. Concertul începe la ora 21,00, iar biletul de intrare costă 25 de lei.

Citit 1787 ori Ultima modificare Joi, 29 Ianuarie 2015 18:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.