VEDETE/ Radu Vâlcan - gazda emisiunii „Insula iubirii”

VEDETE/ Radu Vâlcan - gazda emisiunii „Insula iubirii”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După mai multe speculaţii apărute în presă legate de colaborarea dintre Radu Vâlcan şi Antena 1, iată că acum informaţia este una oficială! El va fi la gazda emisiunii „Insula iubirii”, un reality-show în care concurenţii, cu potenţial de a ajunge cupluri, vor petrece trei săptămâni, rupţi de civilizaţie, pe o insulă din Thailanda. Vedeta face ultimele pregătiri înainte de a pleca spre locaţia exotică, acolo unde va fi filmat acest reality show nou-nouţ, realizat după un format internaţional de mare succes.

Radu Vâlcan este cea mai nouă vedetă a postului Antena 1, informaţie confirmată recent, după mai multe speculaţii apărute în presă! Acesta va prezenta, în această primăvară, show-ul “Insula Iubirii”.

Vedeta face ultimele pregătiri înainte de a pleca în Thailanda, ţara în care vor avea loc filmările.

“Să fii prezentatorul unui format de succes internaţional, să ai ocazia să filmezi în Thailanda, să poţi lucra cu o echipă de profesionişti şi prieteni, sunt câteva din motivele care m-au atras la acest proiect. Va fi ceva nou pentru mine, mai ales că rolul prezentatorului nu este doar acela de a introduce în scenă personaje, ci voi fi în permanenţă în mijlocul concurenţilor şi al tentaţiilor, le voi cunoaşte poveştile, le voi da sfaturi, voi media conflicte. Thailanda este una din ţările mele preferate, unul dintre cele mai frumoase locuri în care am ajuns până acum, aşa că în această primăvară vă invit şi pe dumneavoastră pe Insula iubirii, locul în care emoţiile se vor trăi la intensitate maximă!”, a declarat Radu Vâlcan.

“Insula iubirii” va pune la încercare intensitatea şi veridicitatea sentimentelor care leagă patru cupluri şi, implicit, fidelitatea fiecărui partener. Cupluri care au relaţii de lungă durată însă nu au decis încă să facă marele pas îşi vor putea testa relaţia prin intermediul acestui reality-show şi vor afla astfel dacă cel/cea alături de care au petrecut atâţia ani este cu adevărat jumătatea lor.

Filmările se vor desfăşura, în premieră pentru o producţie românească, în Thailanda, în locaţii exotice, alese pe sprânceană, iar membrii cuplurilor vor sta separaţi unul de celălalt pe două insule.

Ca şi când asta nu ar fi fost de ajuns, opt persoane total necunoscute până în acel moment vor încerca să seducă fiecare concurent în parte şi vor face tot ce le stă în putinţă pentru a le testa sentimentele. Filmările se vor desfăşura în sistem de reality show, participanţii fiind supravegheaţi 24 de ore din 24.

La finalul show-ului, fiecare participant va putea spune clar dacă are un drum comun în viaţă cu perechea sau cei doi sunt nevoiţi să meargă pe căi separate. Formatul “Temptation Island” s-a bucurat de mare succes în toate ţările în care a fost difuzat, fiind un show plin de tensiune, emoţie, răsturnări de situaţie, un show în care tentaţia depăşeşte imaginaţia!

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1178 ori Ultima modificare Vineri, 30 Ianuarie 2015 14:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.