CADOU pentru doamne de "Ziua Femeii". Armele SECRETE ale unui STRIPPER gălăţean

CADOU pentru doamne de "Ziua Femeii". Armele SECRETE ale unui STRIPPER gălăţean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ziua de 8 Martie este o ocazie foarte bună pentru ca femeile din Galaţi să sărbătorească. Fie că ies la restaurant, fie că participă la petreceri private, doamnele şi domnişoarele vor să aibă parte de o seară de neuitat. Iar pentru asta, un ingredient absolut necesar, care nu s-a demodat în ultimii 20 de ani, este un număr de striptease masculin. În urma unui astfel de show, femeile pleacă acasă cu zâmbetul pe buze şi au ce povesti a doua zi, fără să ştie însă prea multe amănunte despre cei care au dansat în faţa lor şi care au dat viaţă fanteziilor fiecăreia. De aceea, am stat de vorbă cu un stripper gălăţean, care ne-a povestit care sunt armele lui secrete, cum vede el striptease-ul, atât pe cel masculin, cât şi pe cel feminin.

Multă muncă pentru o oră de spectacol

Alex face parte din trupa Mistery Boys de cinci ani de zile. A fost cooptat în trupă chiar de managerul lui actual, Dan Gheorghiu, care l-a văzut dansând în club. A acceptat provocarea, deşi nu ştia ce urma să facă. Când a aflat toate amănuntele, Alex a început antrenamentele alături de colegii săi. Şi-a dat seama că este nevoie de multă muncă pentru a putea pune la punct un spectacol de calitate. „Pentru un spectacol de 8 Martie încep repetiţiile încă din luna octombrie. Vorbim aici de coregrafii. Dar, din punct de vedere fizic, pentru a fi bun în ceea ce faci, trebuie să te pregăteşti tot anul. Striptease-ul nu presupune doar datul din şolduri”, ne-a povestit stripper-ul, care susţine că pentru reuşita unui spectacol este nevoie şi de 12 ore de antrenament pe zi.

Atât Alex, cât şi colegii lui, lucrează în timpul zilei în domenii diferite, care nu au nicio legătură cu stripteasul. Cu toate acestea, când se întâlnesc la sală pun suflet pentru ca totul să iasă perfect astfel încât, în urma spectacolului de 8 Martie, femeile să rămână impresionate.

Obligatoriu fără bărbaţi

Alex recunoaşte că, pe lângă muncă, reuşita unui spectacol depinde foarte mult şi de public. Din experienţă, el a observat că femeile se simt bine la un spectacol de striptease dacă în sală nu există bărbaţi.

”Atunci când în sală sunt doar femei este o altă atmosferă. De aceea există Ziua Femeii, pentru ca la astfel de spectacole să fie doar femei”, spune Alex.

În cei cinci ani de activitate, Alex a observat că la astfel de spectacole participă femei de toate vârstele. ”Sunt şi femei de vârsta a doua care vin în faţa scenei să vadă show-ul. Până la urmă, nu vin la striptease ca să stea pe scaun, pentru asta merg la teatru. Vin să vadă stripperi care combină calităţile lor fizice cu o coregrafie frumoasă şi o melodie incitantă. Toată lumea vede striptease-ul ca pe un film erotic, dar nu este aşa. Este un spectacol cu muzică şi dans, iar cel care îl face nu este doar un tip cu muşchi. În meseria asta trebuie să fii carismatic, să zâmbeşti şi să ştii cum să te comporţi dacă o femeie te ia în braţe, să fii spontan, astea sunt armele secrete”, povesteşte tânărul.

Pentru el şi pentru colegii de trupă striptease-ul este o meserie, care oferă şi satisfacţii, dar şi multe emoţii. ”Îmi aduc aminte de un spectacol de la Bacău, unde erau prezente 880 de femei. Atmosfera de atunci nu se poate descrie în cuvinte. Cred că acolo am avut şi foarte multe emoţii. De fapt, avem emoţii de fiecare dată pentru că nu ştii ce găseşti în sală. Mai este şi momentul solo, când trebuie să dansezi pentru o singură femeie. Nici aici nu ştii cum va reacţiona femeia respectivă, dacă vine sau nu pe scaun, în centrul atenţie, şi ce va face. Emoţii ai până când termini show-ul”, mărturiseşte Alex.

Dans, nu agăţat femei

Nu toate femeile sunt înnebunite după striptease, pe când bărbaţii nu ar refuza o astfel de ofertă. Alex ştie şi de ce se întâmplă asta. ”Femeile vin la striptease pentru a ieşi un pic din rutina zilnică, pentru a  se destinde şi pentru a avea ce povesti a doua zi. Ele nu vin la striptease pentru a pleca cu stripperii acasă. Bărbaţii însă vor să vadă femei goale. Când merg la striptease, au şi intenţia de a pleca acasă cu fetele”, explică el.

În aceste condiţii, stripperul recunoaşte că şi-ar lăsa  iubita sau soţia să meargă la un spectacol de striptease, dar nu ar fi de acord ca ea să practice această meserie. ”Recunosc că nu aş fi de acord ca soţia mea să facă striptease pentru că îi cunosc pe bărbaţi. Ştiu cum reacţionează ei la astfel de spectacole. Ca bărbat poţi să stăpâneşti mai uşor o femeie, chiar dacă ea vrea mai mult. Ca femeie, este mai greu să faci faţă unui bărbat”, adăugă Alex, care ne-a mărturisit că şi el a primit oferte de la spectatoare, oferte pe care le-a refuzat de fiecare dată.


UNDE ŞI CUM putem petrece 8 MARTIE în Galaţi. De la cluburi la restaurante - muzică, dans şi stripperi

Citit 4586 ori Ultima modificare Vineri, 06 Martie 2015 21:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.