Mihaela Rădulescu a împărţit România în două (FOTO)

Mihaela Rădulescu a împărţit România în două (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

România pare să se fi împărţit în două: pro şi contra Mihaela Rădulescu. După ediţia de vineri a show-ului "Românii au talent", vedeta a fost aspru criticată de public pentru reacţiile dure din timpul emisiunii. Ea primeşte şi laude în textele scrise de bloggeri, sub hashtagul #imiplaceraduleasca, vedeta promovându-le textele pe pagina ei de Facebook. Pe de altă parte, şase sesizări au fost depuse la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) împotriva emisiunii „Românii au talent”, pe seama declaraţiilor pe care Mihaela Rădulescu le-a făcut vineri seară şi sâmbătă, în reluare, la adresa celor două gimnaste de 14 ani pe care le-a numit „grase”.


Reacţiile dure ale Mihaelei Rădulescu din prima ediţie a noului sezon „Românii au talent” de la Pro TV au generat un val de critici în presă, în blogosferă şi pe reţelele de socializare. Cel mai mult au deranjat vorbele aruncate celor două tinere gimnaste despre care Mihaela a spus că sunt „grase”, uneia dintre ele garantându-i că nu va merge mai departe în concurs, cu votul ei, dacă nu slăbeşte măcar cinci kilograme.

Vedeta s-a lovit ulterior de un val impresionant de critici din partea telespectatorilor. Reţelele de socializare şi blogurile s-au umplut de reacţii, majoritatea considerând că ar fi trebuit să le fi dat acest sfat în particular, nu în faţa camerelor de filmat, a milioane de tineri care s-ar putea înfometa pentru a slăbi şi a ajunge doar astfel să fie acceptaţi în societate.

”Dacă data viitoare nu vei slabi 5 kilograme, nu treci de mine! În dans, kilogramele contează”, le-a spus Mihaela adolescentelor.

Pentru ca a fost contrazisă de Andra, vedeta i-a replicat solistei: “Graşii au loc oriunde în lume, în afară de dans. Te-ai luat de mine aiurea în tramvai. Ne zicem părerea. Ţie îţi plac dansatoarele grase? Lacul lebedelor pe 100 de kilograme pe picior! Nu merge, Andra, la gimnastică, e dans. Părerea mea a fost una calificată, a ta a fost una populară. Păi, atunci să vină toţi graşii să danseze!”.

Reacţia gimnastei

Crina, tânăra criticată de Mihaela că este „grasă”, a declarat ulterior: “Nu m-am simţit jignită, în gimnastică greutatea este importanta. Totuşi, cred că putea să îmi spună asta în culise, nu în sală, de faţă cu toată lumea. Asta a spus şi mama, că putea să nu fie atât de răutăcioasă şi să îmi spună doar mie în particular. Mama a fost puţin deranjată de comentariile Mihaelei”.

Mihaela, criticată dur

Mihaela Rădulescu a fost  criticată dur de public prin mesaje lăsate la articolele din presă, pe Facebook, dar şi de bloggeri. Un exemplu este şi postarea Adrianei Şandru, studentă la jurnalism, a cărei „scrisoare” a fost preluată şi de mai multe publicaţii din România: „Nu am scris în viaţa mea o scrisoare publică, dar ţie, dragă Mihaela Rădulescu, după prima ediţie de la Românii au talent, simt nevoia să îţi scriu una. Una pe care sper să o citeşti! Ştiu că e cam nasol ca eu, un nimeni, să îţi spun că eşti penibilă. Dar o fac! Uneori, noi, ăştia mai mici şi mai neînsemnaţi, mai spunem şi lucruri trăsnite, dar care au destul de mult sens! Eşti penibilă! Înţeleg! Ai 45 de ani, ai fost nevoită să îţi pui silicoane pentru că sânii ţi s-au lăsat, cu fiecare zi care trece îţi mai apare un rid pe faţă şi probabil că treci printr-o criză destul de naşpa. Dar asta nu îţi dă dreptul să acţionezi şi să vorbeşti aşa cum o faci. Eşti penibilă!”.

Au început însă să apară şi postări pe bloguri care îi iau apărarea Mihaelei Rădulescu, postări răspândite pe reţelele de socializare cu hashtag-ul #imiplaceraduleasca. Pentru a le face cunoscute, vedeta a decis sa le promoveze pe pagina ei de Facebook.

Mihaela Rădulescu a stârnit nu doar revolte şi controverse pe internet pe seama comportamentului său radical din prima ediţie a noului sezon Românii au talent”, ci a atras şi plângeri adresate Consiliului Naţional al Audiovizualului. Au fost depuse şase sesizări la CNA pe seama vorbelor pe care vedeta le-a adresat celor două gimnaste pe care le-a considerat „grase”. Laura Georgescu, preşedintele CNA, a recunoscut acest lucru, menţionând că cele şase sesizări au vizat acel moment difuzat şi în reluare, sâmbătă, pe timpul zilei. „Pe subiectul cu dansul în făină n-am primit deocamdată nicio seziare. În cazul reluării, ne putem autosesiza şi vom discuta în consiliu, în şedinţă publică, în două-trei săptămâni, cât durează procedura”, a declarat aceasta.


CITEŞTE ŞI: Alina Eremia - Vestitoarea primăverii în tendinţele anul 2015

Citit 2386 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Martie 2015 17:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.