Cel mai mare vas de croazieră din lume/ Românii pot face rezervări în toamnă

Cel mai mare vas de croazieră din lume/ Românii pot face rezervări în toamnă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Royal Caribbean va lansa în 2016 vasul Harmony of The Seas care, cu 2.747 de cabine pentru 5.479 de pasageri şi 2.400 de membri ai echipajului, va fi cel mai mare vas de croazieră din lume.

Vasul de croazieră va avea 16 punţi şi o greutate de 227.000 de tone şi va beneficia de şapte zone exclusiviste, respectiv Parcul Central, Boardwalk, Promenada Royal, zona de piscine şi activităţi sportive, centru spa, centru de fitness, zonă pentru divertisment şi zonă dedicată tinerilor.

Harmony of The Seas va fi primul vas Royal Caribbean unde vor fi disponibile tobogane cu apă. "Pasagerii din România vor putea face rezervări pe toate itinerariile vasului începând din toamna acestui an", a declarat Nicolae Demetriade, preşedintele World Travel, care reprezintă în România Royal Caribbean. El a adăugat că celelalte două vase din aceeaşi clasă deţinute de Royal Carribean, şi care sunt în prezent cele mai mari din lume, Oasis of The Seas şi Allure of The Seas, au atras, până în prezent, 400 de turişti români.

Citit 2363 ori Ultima modificare Vineri, 27 Martie 2015 13:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.