VEDETE/ Nicoleta Nucă lucrează cu echipa care a făcut-o celebră pe INNA

VEDETE/ Nicoleta Nucă lucrează cu echipa care a făcut-o celebră pe INNA
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nicoleta Nucă a reuşit să se remarce în cadrul celui mai recent sezon al emisiunii X Factor, atunci când a făcut parte din echipa lui Ştefan Bănică. Frumuseţea, carisma şi vocea ei incredibilă au cucerit, dar Nicoleta nu a obţinut premiul cel mare. Cu toate astea, acum lucrează cu echipa care a făcut-o celebră pe INNA şi a scos deja un prim single care se bucură de succes. Vă invităm să citiţi în continuare un interviu pe care Nicoleta Nucă l-a acordat recent, în care vorbeşte despre viaţa ei de după X Factor.

Reporter: Cum s-a schimbat viaţa ta după X Factor şi ce a însemnat toată această experienţă pentru tine? Care este „bagajul” cu care ai părăsit competiţia?

Nicoleta Nucă: Viaţa mea s-a schimbat mult după X Factor. Cred că s-a întâmplat ceea ce trebuie în viaţa mea la momentul potrivit. X Factor a fost o experienţă frumoasă şi instructivă pentru mine, fiindcă m-am cunoscut pe mine, de fapt, am cunoscut unele caracteristici de care mă bucur mult, şi anume adaptabilitate şi rezistenţă, am învăţat să lucrez în echipă şi să cunosc lumea artistică din spatele ecranelor, am avut ocazia să colaborez cu profesionişti din domeniul muzicii şi televiziunii şi să învăţ de la ei.

Rep: Se ştie că ai fost una dintre preferatele lui Ştefan Bănică în timpul concursului. Aţi mai păstrat legătura şi după încheierea sa? Ne aşteptăm la o colaborare muzicală cu el?

N.N: Am apreciat susţinerea lui, m-a ajutat să ajung până în semifinale (bineînţeles, şi cu ajutorul publicului). Acum suntem două persoane care fac parte din aceeaşi lume şi se cunosc. Referitor la o colaborare cu el, nu ştiu ce ne rezervă viitorul, deocamdată nu am discutat despre aşa ceva, dar dacă s-ar întâmpla cred că ar ieşi ceva frumos şi de calitate.

Rep: Eşti o femeie foarte frumoasă. În ce măsură crezi că contează aspectul fizic pentru a cuceri publicul? O fată cu vocea ta, dar mai puţin înzestrată fizic, câte şanse crezi că ar avea să reuşească în muzică?

N.N: Cred că un artist, pe lângă talent, trebuie să aibă carismă, să aibă acel “ceva” care atrage. Frumuseţea este relativă, fiecare dintre noi o percepe diferit, respectiv pentru cineva eşti frumoasă, pentru altcineva nu şi asta e absolut normal. Contează să transmiţi ceva către oameni prin voce, muzică, gesturi, comportamente, vestimentaţie, etc.

Rep: Lucrezi acum cu echipa care a pus umărul la celebritatea INNEI. Cum ai ajuns aici şi ce speri de la această colaborare? Îţi doreşti ca muzica ta să se audă şi peste hotare?

N.N: Am fost contactată de echipa Global Records care mă văzuseră la X Factor. Cred că încă de la prima întâlnire cu ei am înţeles că suntem pe aceeaşi lungime de undă şi că vom lucra foarte bine împreună. Am aşteptări mari şi cred că le vom realiza împreună, pas cu pas. La fel îmi doresc mult să ne extindem şi pe piaţa internaţională şi să ajungem la rezultate mari şi frumoase.

Rep: Dacă ar fi să alegi câte un artist cu care ţi-ai dori să colaborezi, unul din România şi unul din străinătate, pe cine ai alege şi de ce?

N.N: Nu cred că aş fi în stare să aleg pe cineva anume, sunt mulţi artişti cu care mi-ar plăcea să colaborez, atât din România, cât şi din străinătate.

Rep: Şi pentru că tot vorbeam mai devreme despre INNA, care crezi tu că este secretul succesului ei atât de mare în toată lumea? De ce ea poate, iar alte artiste din România nu?

N.N: Cred că succesul INNEI se datorează combinaţiei şi echilibrului perfect dintre mai mulţi factori pe care trebuie să-i aibă un artist, şi anume talent, carismă, dragoste faţă de ceea ce face, foarte multă muncă, o echipă eficientă alături, cu un obiectiv comun, piese care să fie “pe val” pe piaţa muzicală şi totuşi să aibă o notă mai personală, un look interesant, cool, fresh, acces la o reţea vastă media, plus, nu în ultimul rând, norocul de a fi în momentul potrivit în locul potrivit şi să întâlneşti persoanele potrivite. Cum eu cred foarte mult în destin şi în faptul că în viaţă fiecare dintre noi este predestinat să facă un anumit lucru şi să ajungă la un anumit nivel, asta e, probabil, unul dintre cei mai importanţi factori. INNA le-a avut şi le are pe toate.

Rep: Ai lansat de curând o piesă şi un videoclip care se bucură deja de succes. Crezi că este asta piesa cu care „vei da lovitura” în muzică?

N.N: Da, fiindcă este o piesă foarte reuşită, de care m-am îndrăgostit din prima clipă în care am auzit-o şi am înţeles că este o piesă care mi se potriveşte perfect, nu numai pe voce, ci şi pe personalitate, personajul fiind o femeie luptătoare, categorică, care vrea să schimbe ceva în viaţa ei şi o face fără regrete. A fost frumos, iar ceea ce e făcut cu pasiune, ambiţie şi perseverenţă, cred eu, conduce către succes.

Rep: Care sunt trucurile tale atunci când vine vorba despre frumuseţe şi întreţinere? Ce le-ai recomanda tinerelor care îşi doresc să arate ca tine?

N.N: Sinceră să fiu, nu am anumite ritualuri mai deosebite de frumuseţe şi întreţinere. Cred că face tot alimentaţia corectă şi sănătoasă, dar şi sportul. Poate acord mai multă atenţie îngrijirii tenului şi părului.

Rep: Dacă ar fi să întâlneşti peştişorul fermecat care ţi-ar putea îndeplini trei dorinţe, care ar fi acestea?

N.N: Să-mi realizeze visul de a deveni o artistă apreciată la nivel internaţional. Parcursul meu artistic să fie ascendent şi să-mi aducă doar satisfacţie. Să o văd pe mama sănătoasă şi mereu fericită.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 793 ori Ultima modificare Vineri, 27 Martie 2015 13:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.