UNDE şi CUM ne putem DISTRA weekendul acesta în Galaţi

UNDE şi CUM ne putem DISTRA weekendul acesta în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Divino

După o săptămână de linişte, distracţia revină în forţă în Divino. Începe vineri, 17 aprilie, cu „For the Love of the Music", şi continuă sâmbătă, 18 aprilie, cu petrecerea „Fast Cars & Hot Girls”. De muzică şi voie bună se vor ocupa DJ Lerim şi MC Lala. Fetele au intrare gratuită, iar băieţii plătesc 20 de lei.

New York Pub

Simpaticele personaje galbene din filmul de desene animat “Despicable Me” au devenit „laitmotivul” petrecerii, din această seară, 17 aprilie, din New York Pub, numită „One in a Minion”. Distracţia este gratuită şi începe la ora 23,00.

Union Jack

Pentru cei care încă nu ştiu, şi vinerea, în Union Jack, de la ora 20,00, se desfăşoară proiectul „Candy Bar Live”, cu Oana Mirică, Vali Dolea, Andrei Tănăsăciuc şi Alex Bucătaru. Sâmbătă, de la aceeaşi oră, vă puteţi întâlni cu membrii formaţiei „Daily News Band”.

Union Jack Studio

Union Jack Studio va fi plin de pisici vineri seară. Pentru că de la ora 23,00 începe petrecerea „How MEOW are You?”. Fetele sunt aşteptate la distracţie purtând costume de piele, cu coadă de pisică, măşti de pisică sau orice accesoriu care să te ducă cu gândul la alintata felină. Sâmbătă are loc, ca de obicei, „Be Amazing Saturday” cu DJ Gabriell şi MC Criss. Intrarea este liberă în ambele seri.

Cheers Pub

Cunoscutul „Jam de sâmbătă”, organizat de Florin Chiriac în Cheers Pub, se va desfăşura şi, mâine, pe 18 aprilie, de la ora 21,00. Seara va decurge ca de obicei, cu multă muzică de calitate cântată live şi bună dispoziţie, alături de prieteni dragi. Nu vor lipsi nici surprizele pentru invitaţi. Intrarea este liberă.

Club Planet

Tomorrow Land este numele petrecerii ce are loc vineri, începând cu ora 22,00 în Club Planet. Muzica va fi asigurată de Phat Groove, Twodoor şi Dan Tudor. Intrarea este liberă. Sâmbătă, începând cu ora 22,00, are loc „Coyote Extrem”, destinat tuturor doamnelor şi domnişoarelor. Organizatorii menţionează că va fi o noapte plină de surprize şi că echipa băieţilor s-a mărit cu modele aduse de la Imodels&Explosive Boys. Intrarea este liberă.

Place Pub

Un spectacol cu muzică live va avea loc vineri în Place Pub. Trupa Over, formată din Roxana (voce), Victor (chitară şi voce), Dragoş (clape), Dan (bass şi backing vocals) şi Sorin (tobe), va susţine un recital cu muzică rock, începând cu ora 21,00. Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei.

Summer Time Pub

„Good Girls Go to Heavean, Bad Girls Go to Summer Time” este numele petrecerii ce are loc vineri începând cu ora 22,00, destinată în primul rând femeilor. Doamnele vor avea parte întreaga noapte de surprize şi shoturi gratis. Intrarea este liberă. Sâmbătă, începând cu ora 23,00, Summer Time Pub susţine trupa gălăţeană IllQueens Crew, care va oferi publicului un show de dans de excepţie. Trupa este formată de fete cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani şi a obţinut numeroase premii. În 2012, trupa a obţinut locul I la faza internaţională din Croaţia, iar în 2013 s-au clasat pe locul al treilea la Hip Hop Internaţional. Preţul unui bilet este de 10 lei, iar banii strânşi în urma evenimentului vor fi donaţi trupei pentru a putea ajunge în San Diego (SUA).

Casa Veche

Casa Veche organizează ca în fiecare weekend distracţie de toate felurile. Vineri are loc evenimentul Boom Party, unde invitatul special este DJ Yahim. Intrarea este liberă. Şi sâmbătă este un prilej bun de petrecere pentru studenţi, care, începând cu ora 22,00, pot participa la „Clubbing party”.

Cort Music Arena

Seria superconcertelor "Live l'Ambasador" continuă cu un nou eveniment, sâmbătă, începând cu ora 19,00. Urban Revolution aduce pe scena de la Cort Music Arena Galaţi trei nume grele ale muzicii ultimilor ani: trupele Subcarpaţi, CTC şi ROA. Spectatorii vor experimenta un mix de genuri muzicale (electro, hip-hop, dub, breaks, indie dance, drum and bass, etc), reprezentative pentru cultura urbană. De întreţinerea atmosferei şi after party se va ocupa Goblin (ex-rezident Zodiar). Preţul unui bilet este de 50 de lei (achitat în avans) şi 60 de lei, în ziua evenimentului.


Vă place muzica grecească? ZIUA GRECIEI ne aduce un SPECTACOL de zile mari!

Citit 831 ori Ultima modificare Joi, 16 Aprilie 2015 20:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.