Cum şi unde ne petrecem TIMPUL LIBER în acest weekend, în Galaţi

Cum şi unde ne petrecem TIMPUL LIBER în acest weekend, în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Union Jack 

Cum în fiecare seară de vineri, de la ora 20,00, în Union Jack, are loc programul „Candy Bar Live”, nici astăzi nu este o excepţie. Artiştii Oana Mirică, Vali Dolea, Andrei Tănăsăciuc şi Alex Bucătaru vă vor încânta cu melodii de toate genurile. Mâine, de la ora 20,00, aveţi din nou întâlnire cu Daily News Band.

Union Jack Studio

Union Jack Studio vă invită în această seară, de la ora 23,00, la o petrecere specială, pentru adulţi, cu Mickey Mouse. Muzica de calitate şi buna dispoziţie vor fi oferite de DJ Gabriell şi MC Criss. Mâine, 9 mai, continuă distracţia "Be Amazing", tot cu DJ Gabriell şi MC Criss. În ambele seri, intrarea este gratuită.

Divino

Roşu şi negru vor fi la putere sâmbătă seară, în Club Divino, la petrecerea „Red dress and black suit”. Distracţia începe la ora 23,00, iar organizatorii au pregătit multe surprize pentru cei care vin îmbrăcaţi conform temei. Fetele au intrarea gratuită, iar băieţii plătesc la intrare 20 de lei.

Club S

Club S organizează duminică, 10 mai, începând cu ora 23,00, o petrecere pentru cei care nu au somn. Atmosfera va fi întreţinută de DJ Ciprian Albu şi MC Mihai Bejan. Cei mai nebuni petrecăreţi în pijamale vor primi shot-uri gratis. Fetele au intrarea liberă până la ora 00,00. Preţul unui bilet pentru studenţi este 5 lei, iar pentru ceilalţi intrarea costă 10 lei.

Summer Time Pub

Summer Time Pub organizează astăzi, 8 mai, începând cu ora 23,00, evenimentul „Sailor Party”. „Căpitanul” navei Summer Time va fi DJ Ciprian Albu. Echipa „marinarilor” va oferi băuturi gratis şi un spectacol pe cinste. Intrarea este liberă.

Mâine, 9 mai, începând cu ora 23,00, „The entertainers” revin în Summer Time Pub. Rezervările se fac în limita locurilor disponibile.

Cei care îşi doresc să încheie weekendul într-o manieră amuzantă şi relaxantă sunt aşteptaţi duminică, 10 mai, începând cu ora 21,00, la un show de excepţie cu Doru Octavian Dumitru. Artistul speră să smulgă hohote de râs de la cei prezenţi. Preţul unui bilet este 25 de lei, iar rezervările se fac în limita locurilor disponibile.

Casa Veche

Casa Veche organizează ca în fiecare weekend distracţie de toate felurile. Astăzi, 7 mai, are loc evenimentul Boom Party, unde invitat special este DJ Yahim. Intrarea este liberă.

Şi mâine este un prilej bun de petrecere pentru studenţi. Începând cu ora 22,00, aceştia pot participa la „Clubbing party”. Evenimentele sunt organizate exclusiv pentru studenţi.

Citit 1118 ori Ultima modificare Joi, 07 Mai 2015 16:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.