Un gălăţean vrea să facă un mini-zoo lângă Zona Liberă

Un gălăţean vrea să facă un mini-zoo lângă Zona Liberă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă deschiderea Grădinii Zoologice de la pădurea Gârboavele nu se ştie exact când va avea loc, un gălăţean, pe numele său Stratula Vasile, s-a gândit că ar fi benefică deschiderea unui mini-zoo în apropiere de Zona Liberă. Mai exact, acesta doreşte să transforme fosta cantină a IAS-ului într-un adăpost pentru cele mai obişnuite animale pe care copiii din oraş nu au ocazia să le vadă pe viu. „Vrem să aducem acolo şi găini, şi gâşte, şi raţe, şi iepuri de toate felurile, astfel încât copiii să ia contact cu animalele mai puţin exotice. Nu toţi au bunici la sate, aşa că să mângâie un astfel de animal, să îl hrănească, cred că ar fi foarte frumos pentru ei”, spune omul.

Vasile Stratula ne-a spus că deja are şi parteneri pentru acest proiect, în persoana lui Vasile Toderaşcu de la SIF Moldova. „Domnul Toderaşcu mi-a transmis deja că este încântat de proiect şi că, dacă vom reuşi să îl facem, va fi primul care va trimite copiii în vizită la grădiniţa noastră zoo”. 

Până la deschiderea mini grădinii zoologice, însă, gălăţenii rămân doar cu amintirea celei vechi, al cărei termen de deschidere este încă necunoscut.

Citit 1423 ori Ultima modificare Vineri, 08 Mai 2015 16:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.