Gabriela Cristea: Mireasă şi naşă, în doar două zile

Gabriela Cristea: Mireasă şi naşă, în doar două zile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda nu-şi mai încap în piele de fericire după ce, pe 30 aprilie, au devenit oficial soţ şi soţie. Cei doi s-au cununat civil în faţa ofiţerului Stării Civile de la Primăria Sectorului 4. Părinţii lui Tavi Clonda s-au destăinuit şi au povestit ce părere au despre nora lor, Gabriela Cristea, şi cum văd ei relaţia fiului lor cu prezentatoarea de televiziune. Mai mult decât atât, la nici două zile de când s-au căsătorit civil, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au fost naşi de botez. Cei doi soţi au creştinat-o pe fetiţa unor prieteni apropiaţi, la o biserică din Delta Dunării.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au avut parte, pe 30 aprilie, de cea mai frumoasă zi din viaţa lor! După un an şi jumătate de relaţie, cei doi au devenit oficial soţ şi soţie, după ce s-au cununat civil în faţa ofiţerului Stării Civile de la Primăria Sectorului 4.

I-au avut aproape pe cei mai dragi prieteni şi pe membrii familiei, dar nu numai. Interesant este şi cum a ales Gabriela Cristea să îşi invite prietenii la marele eveniment. Vedeta nu a mai cheltuit bani pe invitaţii printate, ci a ales să îi invite prin SMS. Fără niciun cost suplimentar, ţinând cont că abonamentele în ziua de azi includ mii de mesaje gratuite.

Cununia lor a fost una ceva mai atipică, la care au participat sute de mii de români. Asta deoarece evenimentul a fost transmis, pas cu pas, în direct, de postul Kanal D.

O consideră o fată deosebită

Despre Gabriela Cristea, părinţii lui Tavi au numai cuvinte de laudă. "Gabriela este o fată deosebită, potrivită pentru Tavi. S-au potrivit încă de la început. Se iubesc, sunt pe aceeaşi lungime de undă şi foarte rar vorbesc în contradictoriu. Parcă ar fi făcuţi unul pentru altul, sunt predestinaţi", au adăugat ei.

Părinţii lui Tavi Clonda sunt mândri de nora lor şi au numai cuvinte de laudă la adresa acesteia. Elena şi Ioan Clonda îşi amintesc cum fiul lor i-a anunţat că se va însura cu vedeta de televiziune. "La începutul anului, au venit la noi, la Braşov, şi la o masă în familie, ne-au informat că vor să se cunune. Iniţial, am rămas uimiţi, apoi le-am urat multă fericire şi am fost bucuroşi", au povestit ei pentru WOWBiz.ro.

Naşi de botez

La nici două zile de când au devenit soţ şi soţie în acte, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au fost naşi de botez. Cei doi au creştinat-o pe fetiţa unor prieteni, la o biserică din Delta Dunării, de lângă Murghiol. La ceremonie Gabriela a purtat o rochie roz cu imprimeu floral, peste care a aşezat un pulover pentru a-i ţine de cald, iar soţul ei o salopetă din jeans cu cămaşă albă.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2478 ori Ultima modificare Vineri, 08 Mai 2015 16:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.