Student gălăţean, SEMIFINALIST la "Românii au Talent". Bogdan Panaite ARE NEVOIE de VOTURI!
Foto: Sursa foto: Pro Tv

Student gălăţean, SEMIFINALIST la "Românii au Talent". Bogdan Panaite ARE NEVOIE de VOTURI!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Gălăţeanul Bogdan Panaite va concura vineri, 15 mai, de la ora 20,30, în cea de-a doua semifinală a show-ului „Românii au Talent” de la Pro Tv. Gălăţeanul în vârstă de 20 de ani, student la Facultatea de Arte – Secţiunea Interpretare Canto Clasic, se va lupta cu alţi 11 concurenţi pentru un loc în marea finală, adică pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.

La preselecţiile concursului, Bogdan a uimit juriul şi publicul cu un moment de freestyle. Le-a înmânat câte o foaie de hârtie şi un pix membrilor juriului, rugându-i să scrie câte cuvinte doresc. Deşi termenii nu aveau vreo legăturã între ei - magistral, Apropo Tv, gingăşie cărămidă, varză, muştiuc, iubire, armonie, curăţenie, zugrav – Bogdan Panaite a jonglat cu ei şi a reuşit să improvizeze o întreagă piesă. „Bogdane, o să fiu sincer cu tine: acesta este un moment cu adevărat original Românii au Talent”, i-a spus Andi Moisescu în preselecţii.

Oricât ar fi de talentat, şansele lui Bogdan Panaite depind, însă, numai de voturile telespectatorilor care sunt aşteptaţi să-şi susţină favoriţii. Aşa că, nu vă faceţi alte planuri pentru vineri seară, urmăriţi-l şi susţineţi-l pe Bogdan la „Românii au Talent”! Merită!


Citit 3783 ori Ultima modificare Duminică, 10 Mai 2015 14:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.