VEDETE/ Mădălina Ghenea a dat lovitura la Hollywood

VEDETE/ Mădălina Ghenea a dat lovitura la Hollywood
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Mădălina Ghenea face furori la Cannes! Şi nu doar cu posteriorul ei dezgolit, ci şi cu talentul său. După ce a apărut goală pe afişul filmului “Youth/La Giovinezza”, intrat anul acesta în competiţia de la Cannes, Mădălina Ghenea dezvăluie că pregăteşte încă trei proiecte importante în domeniul cinematografic. Unde? Chiar la Hollywood!

Mădălina Ghenea face furori la Cannes! Şi nu doar cu posteriorul ei dezgolit de pe afişul filmului “Youth/La Giovinezza”, regizat de Paolo Sorrentino, ci şi cu talentul său! Frumoasa romancă le-a dezvăluit jurnaliştilor că se pregăteşte pentru trei proiecte importante la care va începe să lucreze chiar anul acesta - două roluri principale şi un rol secundar într-o producţie grandioasă de la Hollywood.

Mădălina Ghenea va juca rolul principal în "Condemned to Love", film ce va fi regizat de Barry Morrow (care a câştigat Premiul Oscar pentru scenariul peliculei “Rain Man”). Frumoasa actriţă spune despre acest film că este o poveste magică de dragoste şi că filmările vor începe vara aceasta, în Munţii Dolomiţi din Italia.

În septembrie, Mădălina va începe filmările pentru o producţie italiană, o dramă în care va juca rolul principal, despre lumea întunecată în care se întâlnesc Vaticanul şi Mafia.

Mai mult, deşi nu este încă oficial, se pare că Mădălina Ghenea ar fi primit un rol în filmul “Zoolander 2”, în care ar urma să joace alături de Ben Stiller şi Owen Wilson.

“Am fost atât de norocoasă! Nu am atât de multă experienţă în actorie. Am început în urmă cu patru ani şi am luat o pauză de un an, aşa că e incredibil ce mi se întâmplă! Trebuie să îi mulţumesc Liliei Trapani Hartmann, care m-a ajutat să obţin aceste roluri. Ea a fost talismanul meu norocos”, le-a povestit Mădălina Ghenea jurnaliştilor internaţionali.

Ce spune despre afişul pe care apare dezbrăcată

“Nu mi se pare deloc vulgar! Ba din contră, îl consider foarte frumos”, spune actriţa despre afişul filmului “Youth/La Giovinezza”, regizat de Paolo Sorrentino, pe care apare complet goală.

“Pregătesc încă trei proiecte. Sunt ocupată până peste cap până în noiembrie. Deci, bănuiesc că fac treabă bună la audiţii. Asta pentru că, atunci când mă prezint la un casting, nu le arăt posteriorul”, adaugă Mădălina Ghenea.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2458 ori Ultima modificare Vineri, 22 Mai 2015 17:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.