UNDE şi CUM ne putem petrece TIMPUL LIBER în acest weekend în GALAŢI

UNDE şi CUM ne putem petrece TIMPUL LIBER în acest weekend în GALAŢI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Union Jack

Muzică live

Weekendul acesta se anunţă plin de voie bună şi muzică live la Union Jack. Vineri, 12 iunie, de la ora 20,00, va fi spectacol oferit de Oana Mirică, Vali Dolea, Andrei Tănăsăciuc şi Alex Bucătaru, la „Candy Bar Live”. Sâmbătă, 13 iunie, muzica live va fi cântată de „Gusti & friends”, de la ora 20,00, iar duminică, 14 iunie, de la aceeaşi oră, vă puteţi relaxa pe acordurile instrumentelor muzicale ale celor din trupa „Evergreen Trio”: Ioan Badea - vioară, Marcel Iancu – pian, Marcel Smocov - saxofon/clarinet.

Union Jack Studio

Cu păcatele pe ringul de dans

„Pray for your sins”, aşa se numeşte evenimentul care începe vineri, de la ora 23,00, în Union Jack Studio. Dj Gabriell şi Mc Criss vor fi cei care îi vor face pe petrecăreţi să „păcătuiască” pe ringul de dans toată noaptea. Intrarea este liberă. Sâmbătă, de la aceeaşi oră, începe, ca în fiecare săptămână, „Be amazing Saturday”, cu Dj Gabriell şi Mc Criss. Intrarea este, de asemenea, liberă.

Divino

Nebunia de vară

O altă petrecere nebună, de vară, se anunţă şi în club Divino, vineri, de la ora 23,00. Intrarea este liberă. Sâmbătă, tot de la ora 23,00, continuă distracţia cu „Gangsters and flappers”. Fetele au intrarea gratuită, iar băieţii plătesc 20 de lei.

New York Pub

Nopţi fierbinţi

Cu „Beat de heat”, ce se va desfăşura vinerea aceasta, de la ora 23,00, cei de la New York Pub le garantează gălăţenilor încă o noapte plină de distracţie şi muzică bună. Gazdele petrecerii vor fi Dj Seva şi Mc Mihai Bejan. Şi, ca-n fiecare săptămână, şi sâmbătă, Dj Razz şi Mihai Bejan vă aşteaptă la „New Yorkfication”.

Club Planet

Petrecere pe terasă

„Take me drunk! I’m home” e numele petrecerii organizată de Club Planet, vineri, începând cu ora 20,00. Atmosfera va fi întreţinută de Dj Săbiutză şi Bombonika. Petrecăreţii vor avea ocazia să participe la lansarea unei noi linii de produse marca Club Planet. Intrarea este liberă.

Place Pub

"Over" şi bere

Trupa Over, formată din Roxana (voce), Victor (chitară şi voce), Dragoş (clape), Dan (bass şi backing vocals) şi Sorin (tobe) vor concerta în Place Pub vineri, începând cu ora 22,30, la petrecerea Ursus. Intrarea este liberă.

SummerTime Pub

Exotism întreaga noapte

SummerTime Pub organizează, ca în fiecare vineri, începând cu ora 21,00 la o petrecere exotică cu o mulţime de surprize din partea casei. Muzica va fi asigurată ca de obicei de Dj Seva. Intrarea este liberă. Şi sâmbătă, petrecăreţii se pot distra la evenimentul „Toda la noche” alături de Dj Seva şi Mc Sami Habib.

În Casa Veche

Distracţie pentru studenţi

Casa Veche organizează ca în fiecare weekend distracţie de toate felurile. Vineri are loc evenimentul Boom Party, unde invitatul special este DJ Yahim. Intrarea este liberă. Şi sâmbătă este un prilej bun de petrecere pentru studenţi. Începând cu ora 22,00 pot participa la petrecerea „Clubbing party”. Petrecerile sunt organizate exclusiv pentru studenţi.

Citit 1766 ori Ultima modificare Joi, 11 Iunie 2015 18:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.