CONCURS pentru studenţii la medicină. IATĂ despre ce este vorba şi care sunt PREMIILE

CONCURS pentru studenţii la medicină. IATĂ despre ce este vorba şi care sunt PREMIILE
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Studenţii medicinişti pot înscrie idei de tratamente non-invazive mai puţin popularizate pentru suferinţele coloanei vertebrale, în cadrul unui concurs derulat de o clinică privată. "Cele mai bune trei idei de metode de tratament vor fi răsplătite cu premii în valoare de 1.000 de lei, 2.000 de lei şi, respectiv, 3.000 de lei", potrivit organizatorilor concursului, Bio Ortoclinic din Bucureşti, a relatat mediafax.ro.

Metoda de tratament propusă trebuie să fie non-invazivă, fie că este vorba de fizio-kinetoterapie, de medicină tradiţională sau de alte metode inovative.

Studenţii sau echipele de studenţi pot participa printr-un proiect propriu, având ca punct de plecare noutăţi din literatura internaţională, la adresa temei, proiecte ce vor conţine idei inovative privind posibilitatea de contribuţie la dezvoltarea şi popularizarea acestor metode, adaptarea lor la specificul local, posibilităţi de implementare la nivel local prin politici de sănătate publică, eventual propuneri de teme de cercetare.

Concurenţii trebuie să-şi posteze ideea, până pe 31 iulie, pe pagina de Facebook "Bio Ortoclinic Oficial", în cadrul unui material care să o descrie cât mai clar, şi să o promoveze încercând să atragă cât mai multe "Like"-uri în mod corect. Cele mai populare cinci - zece idei (numărul e şi în funcţie de nivelul de participare) vor fi desemnate, pe 3 august, să intre în finala concursului, urmând să fie jurizate de managerul clinicii organizatoare, de câte un reprezentant al Societăţii Studenţeşti de Chirurgie din Romania (SSCR) şi Societăţii Studenţior în Medicină din Bucureşti (SSMB).

Desemnarea câştigătorilor va avea loc pe data de 5 august, iar premierea lor pe 10 august.

Sursa foto: studenti.it

Citit 1739 ori Ultima modificare Joi, 23 Iulie 2015 11:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.