Gălăţeanca Andreea Ignat şi-a lansat noul single (VIDEO)

Gălăţeanca Andreea Ignat şi-a lansat noul single (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

„Te văd mă aprind dintr-o dată/ De tine mă simt legată/ Şi chiar de ne certăm/ Nu trece mult şi ne împăcăm”, aşa sună refrenul „Între noi”, noul single lansat de gălăţeanca Andreea Ignat. Într-o piesă ritmată, pusă în valoare de un on-line video în regia lui Simion R. Ştefan, Andreea Ignat cânta despre ce se întâmplă între o ea şi un el prinşi într-o relaţie cu bune, dar şi cu rele.

„Ritmurile noii piese sunt redate într-un videoclip pe măsură, plin de energie, culoare şi multă voie bună. Clipul este făcut de catre Simi, un om «multitalentat» (regizor, cameraman, fotograf şi mentalist). Alături de el şi de echipa de styling m-am distrat rău de tot la filmări. Sunt tare mandră de toată echipa care a colaborat la acest proiect, le mulţumesc şi sperăm ca această piesa sa ajungă «cât mai sus»!”, spune Andreea.

Artista studiază muzica de la vârsta de şapte ani. A absolvit Şcoala Populară de Artă, secţia muzică uşoară, Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” şi Facultatea de Artă, secţia muzică, din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos”. Pe lângă muzică, Andreea a studiat coregrafia şi pedagogia. În prezent, Andreea îşi împarte timpul între şcoala ei de muzică şi dans - Ansamblul „Estrada Copiilor”, unde predă cursuri de muzică şi dans modern la peste 150 de copii, şi studioul de înregistrări.

Dar important este să aflaţi ce se întâmplă „Între noi”:

Citit 1789 ori Ultima modificare Duminică, 11 Octombrie 2015 15:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.