Noile voci ale Galaţiului au venit acasă cu zeci de premii

Noile voci ale Galaţiului au venit acasă cu zeci de premii
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Peste 20 de premii, printre care două trofee, câte şase premii I, II şi III, plus 11 menţiuni reprezintă „recolta” câştigată la doar două festivaluri şi adusă la Galaţi de cei mai tineri artişti în devenire ai oraşului - elevii Şcolii "Voces".

Gălăţenii au venit acasă cu aproape toate "Comorile Moldovei", festival desfăşurat recent la Bârlad. Cel mai de preţ este Marele Trofeu al festivalului, pe care l-a câştigat Ioana Bulgaru, finalistă „Next Star”. În duet cu David Dobre - sub titulatura "Duo Voces" - Ioana a câştigat şi premiul I, şi premiul special. Premiul I a mai ajuns şi la Vlad Jipa, în vreme ce Amalia Codreanu i-a adăugat premiului I un premiu special. Adnana Mocanu, Anca Crăciun şi Iarina Dănăilă au câştigat, fiecare, premiul II, iar David Dobre şi Giulia Petrea - premiul III. David şi Adnana şi-au mai adăugat în palmares un premiu special. Au venit acasă cu menţiuni: Adina Bostan, Teodora Necula, Nicole Palade, Alexandra Circei, Angela Constantinică, Teodor Ilie, Sonia Chiriac şi Sara Apostolache.

Trebuie spus că majoritatea câştigătorilor de "Comori" nu au făcut decât să confirme reuşitele de la la Premiile "Music Factory" de la Buzău, unde preşedintele juriului a fost Aurelian Temişan. Marii câştigători de la Buzău sunt Adnana Mocanu - premiul I, Filip Cioc - premiul I şi Trofeul "Belli Arti" şi Anca Crăciun - premiul I, în condiţiile în care ultimii doi se aflau pentru prima dată pe scenă. Valentina Ilie, Adina Bostan şi David Dobre au câştigat, fiecare, premiul II, Angela Constantinică, Iarina Dănăilă, Amalia Codreanu şi Selini Mihailopol - premiul al III-lea, iar cu menţiuni s-au ales debutanţii Teodor Ilie, Teodora Necula şi Nicole Palade.

Citit 3286 ori Ultima modificare Duminică, 11 Octombrie 2015 16:02

1 comentariu

 • postat de jon bon jovi
  Luni, 12 Octombrie 2015 14:10
  79.116.96.***
  Acum, cat sunt micuti iar cheltuielile se rezuma doar la transport si la "micile" atentii acordate "juriului de specialitate" , toate sunt bune si frumoase dar ce vor face acesti copii cand vor creste ? Pe cine mai intereseaza un tanar, oricat de talentat ar fi, daca acesta nu are in spate o pila solida sau pe cineva cu multi bani care este dispus sa-l sustina ? Pana pe la 13-15 anisori , toti copiii iau premii, mai mici sau mai mari........abia cand incep sa creasca apare greul ! Abia atunci e tragic si pentru ei si pentru parintii lor care au sperat ca odraslele lor vor ajunge mari ! In Rromania de astazi, adevaratele valori sunt trecute la rubrica " si altele" ........ M-am lovit cu capul de toti peretii si de toate colturile ( a se intelege tv-uri, producatori, festivaluri, "jurii", etc ) si stiu foarte bine ce spun ! Acum sunt la mare trecere scandalurile cu si despre "maxicanii colorati", tzatele din cauciuc, couururile goale, politicienii corupti, violatorii, pedofilii, si alte "valori". Restul oamenilor de bun simt, sunt de neluat in seama ! E tragic ! PS. Oricum, felicitari micutilor, profesorilor si nu in ultimul rand, parintilor care sunt in stare sa renunte si la hrana cea de toate zilele pentru ca dragii lor copii sa ajunga cineva in viata ! Pentru ei, tot respectul ! Sus sunt adevaratii vinovati pentru ce se intampla in tara asta.
  0
  26
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.