Sore va deveni mamă peste câteva luni

Sore va deveni mamă peste câteva luni
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Sore este însărcinată. Artista a făcut anunţul oficial odată cu lansarea noului ei clip.  Sore, însărcinată în cinci luni, l-a prezentat fanilor pe cel cu care trăieşte de ceva timp o poveste de dragoste. Vedeta s-a ferit să îi divulge identitatea până acum, astfel că singurele informaţii au fost făcute public doar de ziarele mondene, care vorbeau despre un tânăr avocat pe nume Mircea Julean. După ce a făcut oficial anunţul că urmează să devină mamă, vedeta a avut şi prima apariţie la un eveniment monden. Iată cum s-a îmbrăcat şi cât de mult s-a îngrăşat cântăreaţa care prezintă „Vorbeşte lumea”, la Pro TV, dar şi cine îi va lua locul la TV.    

Sore este însărcinată. Artista a făcut marele anunţ pe facebook odată cu lansarea noului ei videoclip, „Când vremea e rea”.

„Trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea şi îmi doresc să împart cu voi fericirea ce-o simt, unică pentru o femeie… voi fi mămică”, a scris Sore pe Facebook.

Artista a menţionat că a compus piesa, alături de Smiley şi de colegii lui de la HaHaHa Production, la ceva timp după ce a aflat că este însărcinată.

„Ne-am lăsat inspiraţi de zâmbetul pe care îl afişam de câteva luni deja. Au fost complicii mei şi spun cu mâna pe inimă că piesa descrie exact ceea ce simt”, a declarat solista. 

Sore a avut şi prima apariţie publică la un eveniment monden după ce a anunţat că va fi mamă. Artista a participat la evenimentul James Bond Party organizat de revista OK!.

 A ales să poarte o rochie lungă, neagră, ce i-a mascat cu brio sarcina. Solista nu a declarat în câte luni este însărcinată, însă a menţionat că până acum s-a îngrăşat trei kilograme.

„Totul decurge normal, îi cânt bebeluşei, îi vorbim amândoi şi suntem nerăbdători. Încă nu ne-am apucat de cumpărături”, a declarat Sore pentru Click.

Va fi mamă vitregă?

Artista va avea o fetiţă, iar tatăl copilului are, conform WOWbiz.ro, o fetiţă de cinci ani, pe nume Carolina, dintr-o relaţie anterioară. După ce a făcut public faptul că este însărcinată, Sore nu a mai putut ţine în secret identitatea celui cu care va avea un copil, astfel că a postat pe Facebook o fotografie în care apare în braţele acestuia, confirmând astfel cele speculate până acum în presă.

Despre iubitul lui Sore s-a scris în mai multe rânduri în presă. Artista s-a ferit să îi divulge identitatea până acum, astfel că singurele informaţii au fost făcute public doar de ziarele mondene, care vorbeau despre un tânăr avocat pe nume Mircea Julean.

Cine o va înlocui la Pro TV

Sore va continua să prezinte emisiunea „Vorbeşte lumea” de la Pro TV până în ultimele luni de sarcină.

Pentru că show-ul TV trebuie să continue zilnic chiar şi în aceste condiţii, s-a decis, se pare, ca Oana Mareş să o înlocuiască pe solistă în acea perioadă. Oana Mareş a mai prezentat emisiuni cu tentă mondena la Antena 2, actualmente Antena Stars.

Sursa: agentiadepresamondena.ro   

Citit 1786 ori Ultima modificare Vineri, 13 Noiembrie 2015 17:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.