EMOŢIE şi LACRIMI/ O gălăţeancă a cântat în memoria fiului ei la X Factor (VIDEO)

EMOŢIE şi LACRIMI/ O gălăţeancă a cântat în memoria fiului ei la X Factor (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Plină de viaţă, optimistă, caldă şi luminoasă, gălăţeanca Irina Ichim părea, atunci când a urcat pe scena X Factor, că viaţa i-a adus doar bucurii şi mai ales bucuria zborului, fiind căsătorită, de 26 de ani, cu un aviator. Şi totuşi, Irina, a trecut prin cea mai mare dintre dramele prin care poate trece un părinte: şi-a pierdut fiul! Pentru el a cântat din toată inima şi a primit, la schimb, şansa de a merge mai departe, la X Factor!

Mărturii tulburătoare

„Toată viaţa mi-am dorit să cânt! Ştiu, este foarte târziu pentru mine, am 56 de ani, dar visul meu este să cânt pe o scenă mare, în Bucureşti. Aviatorul meu de-acasă mi-a spus aşa: du-te şi poate visul tău o să fie împlinit!”, a mărturisit Irina Ichim înainte de a urca pe scenă.

Gălăţeanca le-a spus membrilor juriului – Delia, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu - că este purtător de cuvânt la Asociaţia Română pentru Promovarea Istoriei Aeronauticii. „Mi-e drag să cânt! Şi cânt în memoria fiului meu, pentru că el îmi spunea: Mamă, tu eşti o puternică, ai o voce şi dacă vreodată, în viaţa ta, ţi se iveşte ocazia, CÂNTĂ! Acum doi ani, un cancer agresiv, pe fond de stres, în patru luni de zile, l-a răpus. E o durere care niciodată nu se va stinge decât atunci când eu voi fi acolo, lângă el, în ceruri!

Eu sunt foarte pozitivă pentru că fiul meu, soţul meu, fiica mea, ei mă ştiu veselia şi sufletul casei. Fiul meu totdeauna îmi spunea: Mami, să cânţi şi pentru mine! Şi ştiu că de acolo, din Ceruri, el mă vede şi este îngerul meu păzitor!”, a mărturisit Irina Ichim.

Delia, în lacrimi

„Tu, cerul meu de pe pământ/ pentru că eşti, pentru că sunt… Iubeşte-mă cât încă sunt!”, erau versurile interpretate de gălăţeancă. Delia, şi nu numai ea, şi spectatorii, au ascultat-o cu lacrimi în ochi.

„X Factor, mulţumesc pentru şansa de a cânta! Visul meu s-a împlinit acum, aici!”, a mărturisit Irina înainte de auzi părerea juriului.

Sursa video: YouTube

„Doamnă, nu ştiu ce aţi făcut, dar pe mine ceea ce aţi făcut dvs în seara aceasta pe scenă, m-a atins. Eu am intrat în povestea dumneavoastră. Sper sa vă ajute, răspunsul meu este DA!", i-a spus Delia.

„Când eram puşti, când eram tânăr, mergeam des la Teatrul Tănase - şi datorită tatălui meu - şi vedeam spectacole acolo. Am avut senzaţia că mă întorc în timp, în anii '80. Ai ştiinţa de a cânta, ai o poftă de viaţă extraordinară! Te aplaud pentru curajul tău, pentru onestitatea ta. Răspunsul meu pentru tine este DA!", i-a spus Ştefan Bănică.

„Stimată doamnă Irina Ichim, sunteţi un personaj şi o prezenţă absolut inedită. Să fii purtător de cuvânt şi să ai acest patos pe care l-am văzut, este destul de greu de compilat. Din partea mea, pentru provocarea următoarei etape, îţi dau un DA!”, i-a spus Horia Brenciu.

„Nu plec de-aici până nu vă spun urarea aviatorilor: Cer senin în toată viaţa dumneavoastră!”, le-a spus gălăţeanca Irina Ichim.

În urma ei, Delia a mărturisit că nu plânge atât de uşor: „Pe mine m-a mişcat! Mi-am imaginat că toată durerea ei, tot patosul, vin din suferinţă şi l-a pus în cântec! M-a întristat! Pe mine nu mă lasă rece o mamă care şi-a pierdut băiatul!”.

Sura foto: Antena 1

Citit 4933 ori Ultima modificare Duminică, 15 Noiembrie 2015 14:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.