Cu gândul la familia din Italia/ Tecuceanul Gabriel Iacob a cântat cu sufletul la X Factor (VIDEO)
Foto: Antena 1

Cu gândul la familia din Italia/ Tecuceanul Gabriel Iacob a cântat cu sufletul la X Factor (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

A urcat pentru prima dată în viaţă pe scenă la X Factor, şi, fără să fi luat măcar o oră de canto, tecuceanul Gabriel Iacob a reuşit să-l emoţioneze pe Ştefan Bănică şi să-l facă pe Horia Brenciu să se ridice de pe scaun ca să-l aplaude.

„Când ai s-ajungi tu cântăreţ, n-o să mai munceşti aicişa, la deal! La 5,30 vine m-ajută la treabă, la câmp, prăşim porumb! Am muncit mult pentru el, dar şi el e recunoscător, dacă are un bănuţ tot nouă ni-l dă!”, a mărturisit bunica lui Gabriel Iacob. Femeia a rămas la Tecuci, să aibă grijă de gospodărie, iar tânărul a plecat singur la preselecţiile Antenei 1.

„Ce faci cu banii dacă o să câştigi X Factor?” – „Vreau să-mi aduc familia acasă! Mama şi tatăl vitreg muncesc în Italia de şapte ani. Eu stau cu bunica, este cea mai importantă persoană din inima mea. Şi o iubesc enorm!”. Acesta a fost schimbul de replici dintre Ştefan Bănică şi Gabriel Iacob, pe scena X Factor.

„Nu am cântat niciodată, este prima dată când urc pe o scenă şi ţin un microfon în mână. Nu am niciun studiu muzical, nu am făcut niciodată canto, dar m-am regăsit în muzică în cele mai cumplite şi mai fericite momente. Luciano Pavarotti este idolul meu! O să cânt Ave Maria”, a spus Gabriel. Tecuceanul a început bine, dar emoţiile din glasul lui şi-au spus cuvântul, de aceea Bănică l-a oprit din cântat. A urcat alături de el, pe scenă, şi i-a strâns mâna şi l-a încurajat: „Şi acum tremuri! Vreau să-ţi spun ţie, celor din sală şi de acasă: tu ai un timbru bun! Ar trebui să mergi să faci şcoală. Nu cred că acum eşti pentru X Factor. Dar pentru faptul că eşti pentru prima oară pe o scenă, pentru că ai cântat cu sufletul, te aplaud şi te respect!”.

Horia Brenciu, care s-a ridicat de pe scaun ca să-l aplaude, a mărturisit deschis: „Este un fapt inedit, un om care n-a făcut niciun studiu muzical, ai ascultat Pavarotti şi ai încercat să faci ca el. Fără să-ţi dai seama, ai luat emisia lui puţin, lucru care ţi-a ieşit! N-am întâlnit pe nimeni, până acum să facă exact ca tine!”. Deşi Brenciu i-a oferit un „Da”, Bănică şi Delia l-au rugat să revină la X Factor la anul, pregătit.

Puţin dezamăgit, tecuceanul a acceptat: „Anul viitor voi veni şi voi lua X Factor!”

Succes, Gabriel!

Citit 2438 ori Ultima modificare Luni, 16 Noiembrie 2015 10:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.