SECRETE dezvăluite printr-o aplicaţie de smartphone - În ce zile vor femeile să facă mai mult SEX

SECRETE dezvăluite printr-o aplicaţie de smartphone - În ce zile vor femeile să facă mai mult SEX
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Indiferent dacă vor să rămână însărcinate sau, dimpotrivă, doresc să evite o sarcină nedorită, femeile pot înlocui de acum clasica metodă a calendarului cu o aplicaţie pentru smartphone. Aplicaţia Glow, creată în anul 2013, poate calcula cu mare exactitate ciclul fertil al femeii şi arată care sunt cele mai bune zile pentru sex, în funcţie de ce anume îşi doreşte femeia care foloseşte respectivul program. Până acum, folosirea aplicaţiei Glow a dus la 150.000 de sarcini, potrivit unui studiu publicat recent, bazat de datele furnizate timp de doi ani, scrie Business Insider.

De asemenea, aplicaţia a oferit informaţii interesante despre apetitul sexual al femeilor, frecvenţa şi calitatea actului sexual de care au parte acestea.

Astfel, cercetătorii au observat că femeile din Canada fac sex cu 45 la sută mai mult comparativ cu femeile din alte ţări. Tot canadiencele rămân însărcinate cu 21 la sută mai uşor decât alte utilizatoare Glow. Pe locul al doilea în topul femeilor care fac mai mult sex şi mai mulţi copii se numără australiencele, urmate de femeile din Statele Unite. În schimb, potrivit datelor furnizate de Glow, în America Latină se face foarte puţin sex, cu patru la sută mai puţin decât media.

Apetitul sexual al femeilor este influenţat de ciclul lor menstrual. Astfel, în primele cinci zile ale ciclului, când femeile sunt la menstruaţie, ele nu vor fi aproape deloc interesate de sex. Nici după o săptămână de la terminarea ciclului femeile nu prea au chef să facă amor, dar lucrurile se schimbă începând cu ziua a 12-a a ciclului.

Perioada cea mai activă pentru femei din punct de vedere sexual este în zilele 12-14 ale ciclului. Acestea sunt zilele în care femeile se simt mai sexy şi vor să facă sex, dar nu sunt foarte satisfăcute de partidele pe care le au în această perioadă. Cel mai intens orgasm îl au femeile în ultima zi a ciclului, adică în ziua 30, conform datelor Glow.

Şi dispoziţia este influenţată de ciclul hormonal. Astfel, femeile se simt mai fericite în zilele 15 şi 16 ale ciclului menstrual. În 2 ani de utilizare, aplicaţia Glow a monitorizat peste 7,6 milioane de contacte sexuale. În fiecare minut, cel puţin şapte utilizatoare Glow fac sex. În schimb, o treime din femei spun că nu prea sunt mulţumite de partidele de sex, la care nu ar ezita să renunţe în favoarea unui smartphone.

(Surse online)

Citit 3485 ori Ultima modificare Vineri, 20 Noiembrie 2015 14:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.