O tecuceancă, la un pas de galele X Factor/ „Te-ai jucat cu vocea ta cum se joacă fie-mea cu pisica!” (VIDEO)
Foto: Antena 1

O tecuceancă, la un pas de galele X Factor/ „Te-ai jucat cu vocea ta cum se joacă fie-mea cu pisica!” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Tecuceanca Gabriela Lazăr a împlinit 23 de ani pe scena X Factor şi a spart gheaţa, fiind prima concurentă care a cântat şi a fost aleasă de către Delia în echipa ei. Jucăuşă, plină de culoare, de energie şi de naturaleţe, interpretarea Gabrielei l-a făcut pe Horia Brenciu să se ridice de la masa juriului ca s-o aplaude. Din păcate, Gabriela a fost şi ultima concurentă eliminată din echipa Deliei, spre stupoarea lui Horia Brenciu: „Nu trebuia s-o dai afară!”.

Supriza

Gabriela Lazăr s-a aflat, vineri seara, la Antena 1, printre cei 14 concurenţi care s-au luptat pentru un loc în echipa Deliei. Pe lângă faptul că a şi-a aniversat cei 23 de ani pe scena X Factor, tecuceanca a mai avut parte de o bucurie: aceea de a avea în public familia întreagă. „Mi-ar fi plăcut să fie aici. Tata lucrează în Italia, este şofer de TIR şi vine de sărbători acasă. Mi-a promis că în galele live dacă ajung, vine!”, mărturisea Gabriela înainte de a urca pe scenă. N-a mai apucat să răspundă la întrebarea reporterului, dacă-i este greu fără el, pentru că, din spate au apărut părinţii ei. De emoţie, Gabriela a izbucnit în lacrimi: „Când m-am întors şi am văzut-o pe mama nu mi-a venit să cred! Vorbisem cu fratele meu să-l sune pe tata în timpul prestaţiei mele, măcar să audă ce fac eu aici! X factor este cel mai important moment din viaţa mea de până acum!”.

Un scaun 

Pentru a fi în echipa Deliei, Gabriela trebuia să ocupe unul dintre cele şase scaune aflate pe scenă, şi să rămână pe el până la finalul competiţiei. Momentul artistic oferit a fost unul extraordinar.

„Te-ai jucat cu vocea ta cum se joacă fie-mea a mică cu pisica! Până n-ai întors-o pe toate părţile s-o gâdili, şi la sfârşit ai aruncat pisica-n gard! A fost foarte bine! Mă bucur că eşti în concurs! Bravo ţie! Bravo Deliei! Du-te pe scaun de acum! Pe bune, ce să mai, să mergem şi noi mai departe!”, i-a spus artistul oferindu-i unul din cele şase scaune de pe scenă.

Ştefan Bănică a fost ceva mai rezervat: „Eşti într-o zonă de nişă cu genul acesta de a cânta. Dacă aş fi în locul Deliei, m-aş gândi de două ori”.

De cu totul altă părere era Dani Oţil, unul dintre prezentatori: „Câţi artişti din România pot să ducă piesa asta doar cu pianul?”. Publicul deja o susţinea, Dani la fel, şi chiar în culise, adversarii erau de aceeaşi părere: merită un scaun!

După minute de gândire, Delia a luat decizia: „N-a fost rău deloc! Ba chiar mi s-a părut că a fost mai bine decât în audiţii. De ziua ta îţi ofer un scaun!”.

Decizie controversată

Gabriela a fost prima care a ocupat unul dintre cele şase scaune de pe scenă, şi a aşteptat, cu emoţie să cânte restul concurenţilor: „Ţin de scaun cu dinţii! Îmi doresc să câştig X Factor. Fiecare dintre noi ne dorim. Mai greu este pentru cei care intră primii pentru că eşti conştient că în orice moment de poţi ridica de pe scaun!”, mărturisea tânăra. Şi într-adevăr, după ce toate cele şase scaune au fost ocupate, au început eliminările pentru a face loc altor concurenţi pe care Delia i-a vrut în echipa ei. Din păcate, Gabriela a fost ultima eliminată de către Delia, în ciuda faptului că Horia i-a suflat să n-o facă.

Cu zâmbetul pe buze, tecuceanca şi-a luat rămas bun de la colegi şi de la membrii juriului: „Vreau să mulţumesc pentru şansa de a fi aici! E mare lucru pentru mine! Mai ales că au fost şi părinţii mei alături de mine să mă vadă!”.

Brenciu, însă, nu-şi revenea din uimire: „Nu trebuia dată afară! Delia, ştii că îmi eşti ca un copil! Nu trebuia s-o dai afară! Eu nu pot să dictez în locul juratului! Nu pot să-i pun mâna la gură şi să spun eu cine intră şi cine iese. I-am sugestionat uşor! Dar totuşi trebuie să fie decizia ei!”. Până şi Bănică părea contrariat de eliminare: „Da’ care a fost motivul?”.

Din păcate, nici Delia nu a avut o explicaţie, recunoscând chiar şi după decizie, că Gabriela Lazăr a cântat extraordinar. 

 

Citit 3014 ori Ultima modificare Duminică, 06 Decembrie 2015 12:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.