Miercuri se vor DESEMNA Miss şi Mister Boboc 2015

Miercuri se vor DESEMNA Miss şi Mister Boboc 2015
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

După ce au fost supuşi, timp de şase săptămâni, unor experienţe de viaţă inedite, bobocii de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi sunt gata să realizeze un spectacol de amploare. Balul Bobocilor, ajuns la cea de-a XX-a ediţie, îşi propune să prezinte momente artistice, de teatru şi coregrafie şi să împărtăşească publicului care au fost aventurile bobocilor de până acum.

Evenimentul se va desfăşura miercuri, 9 decembrie, începând cu ora 18,00, pe scena Teatrului Muzical „Nae Leonard”, unde sunt invitaţi Hippie and Friends, iar mai apoi, în Club Fratelli, de la ora 23,00, alături de What’s Up. Momentul culminant al balului va fi atins odată cu desemnarea Miss şi Mister Boboc 2015.

Tradiţionalul concurs îşi propune să modeleze caracterul şi personalitatea tinerilor proaspăt înmatriculaţi în anul întâi la ciclul de licenţă în cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi.

Proiectul este realizat de Liga Studenţilor din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, în parteneriat cu Universitatea „Dunărea de Jos”, Casa de Cultură a Studenţilor, Teatrul Muzical „Nae Leonard” şi Club Fratelli Galaţi.

Preţul unei invitaţii este de 20 de lei pentru studenţi şi de 30 de lei pentru publicul larg. Acestea pot fi achiziţionate de la sediul Ligii Studenţilor, din corpul "D" al Facultăţii de Inginerie.

Citit 1633 ori Ultima modificare Marți, 08 Decembrie 2015 01:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.