A fost aprobată construirea primului HOTEL SUBACVATIC din lume

A fost aprobată construirea primului HOTEL SUBACVATIC din lume
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Hotelul va fi construit la o adâncime de peste opt metri şi va oferi o panoramă deosebită asupra mării şi a faunei de aici. Planet Ocean Underwater Hotel a fost deja aprobat de USA Patent and Trademark, iar realizarea lui poate începe.

Deocamdată nu a fost decis locul unde se va afla acest inedit hotel, dar sunt luate în calcul zone din Hawaii, Egipt, Bahamas sau Malaezia, scrie Daily Mail, citat de adevarul.ro.

Hotelul va fi micuţ, cu doar 21 de camere, dar foarte luxos, decorat în stil boutique. Turiştii vor putea ajunge aici cu ajutorul unui lift perfect izolat, care face legătura cu suprafaţa. Tony Webb, care este designerul hotelului, spune că proiectul va fi ecologic, va proteja speciile de corali aflate în pericol şi va încerca să ajute la conservarea lor.

Hotelul va fi, din punct de vedere tehnic, un vapor, pentru că va putea naviga prin apă cu ajutorul propulsiei electromecanice. Deci, în cazul unui uragan, hotelul se poate deplasa fără probleme într-un loc mai sigur, pentru adăpost. Cei interesaţi de proiect îl pot cumpăra, pentru a fi construit în locul ales, după ce va fi obţinută şi autorizaţia necesară. Costul hotelului este de aproximativ 20 milioane de dolari.

Foto: Caters/ Daily Mail

Citit 1956 ori Ultima modificare Vineri, 11 Decembrie 2015 14:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.