ADELA POPESCU - favorită să prezinte „Ferma Vedetelor”

ADELA POPESCU - favorită să prezinte „Ferma Vedetelor”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Pe lângă această modificare, producătorii vor muta şi locaţia de filmare, în… Cipru


Schimbări mari la “Ferma Vedetelor”, odată cu cel de-al doilea sezon, care va debuta în luna ianuarie 2016. Se pare că Iulia Vântur nu va mai prezenta show-ul de la Pro TV, iar producătorii au făcut zilele trecute casting pentru o nouă gazdă. Dintre toate vedetele chemate la probe, favorită este Adela Popescu, astfel că vedeta va fi, foarte probabil, noua prezentatoare a reality-show-ului “Ferma Vedetelor”. Surse din cadrul Pro TV au declarat, în exclusivitate pentru Agenţia de Presă Mondenă, că Adela Popescu s-a descurcat cel mai bine la castingul desfăşurat zilele trecute.

“Dacă se va lua decizia înlocuirii Iuliei Vântur, fapt ce nu este sută la sută sigur în momentul de faţă, atunci prezentatoarea show-ului va fi Adela Popescu. Au fost prezente la casting numeroase vedete, însă Adela este favorită. Ea s-a descurcat foarte bine” a declarat o persoană din echipa show-ului de la Pro TV.

Zilele trecute, se vehicula că Anamaria Ferentz a fost prezentă la casting pentru postul de prezentatoare, însă acest lucru nu este adevărat. Anamaria Ferentz va face parte din show în calitate de concurentă.

Odata cu al doilea sezon, producătorii au decis schimbarea locaţiei de filmare, la o fermă din Cipru. Decizia a fost luată datorită condiţiilor meteo mult mai “blânde” de care se bucură insula Cipru, în lunile ianuarie şi februarie temperatura având o medie de 18-20 de grade.

Conform Libertatea, la castingul organizat au participat inclusiv Gina Pistol şi Lili Sandu.

Carte de vizită

Adela Elena Popescu s-a născut pe 8 octombrie 1986, în satul Şuşani, judeţul Vâlcea. Prin anul 2001, Adela a făcut parte din trupa "Viva", împreună cu Elena Gheorghe. La începutul carierei a avut o deosebit de mediatizată poveste de dragoste cu primul partener, actorul Dan Bordeianu.

În timp ce filma pentru serialul “Lacrimi de iubire”, şi-a înregistrat şi primul album muzical, intitulat tot „Lacrimi de iubire”. Stilul abordat de Adela pe acest album este pop slow, cu influenţe dance şi latino.

Începând cu anul 2005, Adela este protagonista producţiilor româneşti ale postului Acasă Tv, printre care cele mai importante sunt: “Lacrimi de iubire”, “Îngeraşii” şi “Aniela”. În 2010 joacă primul rol antagonic în telenovela “Iubire şi Onoare”, iar în 2011 interpretează rolul unei profesoare în serialul muzical “Pariu cu viaţa”. La sfârşitul anului 2011 se alătură trupei "Dj Project", unde o înlocuieşte pe Giulia Anghelescu.

Adela este căsătorită cu actorul Radu Vâlcan.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 3421 ori Ultima modificare Vineri, 11 Decembrie 2015 14:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.