Ora de cocktail - Green Planet

Ora de cocktail - Green Planet
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O poveste de vară poate începe cu un cocktail bun, pentru că datorită efectelor lui poţi trece într-o stare de bucurie care să ţină cât o vară sau cât o viaţă. A oferi cuiva un cocktail bun îţi poate aduce numai stări de spirit bune, te poţi simţi astfel altruist, inovator, descoperitor, prietenos şi satisfăcut în acelaşi timp. E un sentiment tare plăcut să descoperi ceva ce place cuiva drag, chiar dacă descoperirea ta nu face vâlvă şi notorietatea unui descoperitor de relicve antice sau de noi tehnologii, însă, pentru micul tău univers e un miracol.

Aşa că vă propun să oferiţi celor apropiaţi de sufletul vostru... Green Planet, sau cel puţin totdeauna încercaţi să surprindeţi în mod plăcut pe cei apropiaţi, beneficiile vor dăinui ani şi ani...

Green Planet

- Ingrediente: 1 parte Pisang (lichior de banane verzi), 1 parte Malibu (coconut rum), 1 parte Peach Three (lichior de piersici), 1 parte triple sec (lichior de portocale).

- Top: suc de portocale

- Mod de preparare: Turnaţi într-un shaker băuturile alcoolice, sucul de portocale, acoperiţi cu gheaţă nivelul lichidului din shaker, agitaţi bine şi serviţi băutura într-un hurricane glass (pahar de cocktail mai mare ca în fotografie).

Această băutură o puteţi servi pe terasa Club Planet, cocktailul a fost făcut de Dan Ghioc - bar manager, absolvent Absolut Akademi Sweden.

Citit 848 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.