Încă un film notabil pentru Anthony Hopkins - "Solace", o poveste despre crimă şi milă

Încă un film notabil pentru Anthony Hopkins - "Solace", o poveste despre crimă şi milă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

După ce şi-a impresionat fanii cu rolul din "Ritualul", filmul despre exorcizări şi demoni apărut în 2010, sir Anthony Hopkins, unul dintre cei mai mari actori ai cinematografiei moderne, şi-a pus amprenta pe un  nou film care pune mintea privitorului la contribuţie.

"Solace" este povestea unei echipe de agenţi FBI, Joe şi Katherine (Jeffrey Dean Morgan şi Abby Cornish), care trebuie să investigheze o serie de crime ciudate. Pentru ca situaţia să nu scape de sub control, cei doi apelează la un fost consultant al FBI, John Clancy (interpretat de Anthony Hopkins), care poate vedea ceea ce alţii nu reuşesc: ultimele clipe ale victimelor sau, după caz, viitorul posibil.

Însă criminalul în serie pe care-l caută are şi el puteri paranormale, aşa că se va ajunge la o confruntare între cei doi , care-şi pot ghici unul altuia toate mişcările.

Cele mai mutle comentarii asupra filmului sunt pozitive, iar cei care l-au văzut spun că este un film impresionat, cu acţiune şi suspans, care nu te lasă să te dezlipeşti de el până la final. Pe lângă cei trei enumeraţi, din distribuţie mai fac parte Collin Farrell, Janine Turner şi Xander Berkeley.

Scenariul este, de fapt, o rescriere a continuării filmului "Se7en" şi a fost realizat de Peter Morgan şi Sean Bailey.

Pe perioada celor 104 minute de film, privitorii pot cu greu să părăsească scaunele, date fiind asemănările dintre personajul lui Anthony Hopkins şi dr. Lecter, din "Tăcerea Mieilor", dar şi povestea destul de bine realizată. Un must-see, cu siguranţă!

Citit 2999 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Ianuarie 2016 20:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.