Gălăţeanca Irina Popa, semifinalistă Eurovision România: „Cu vocea ta poţi face mai mult” (VIDEO)
Foto: Sursa foto: TVR

Gălăţeanca Irina Popa, semifinalistă Eurovision România: „Cu vocea ta poţi face mai mult” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Într-o ţinută provocatoare, care îi punea în valoare silueta, gălăţeanca Irina Popa a oferit, vineri noaptea, la TVR, în semifinala Selecţiei Naţionale Eurovision România, un moment artistic de excepţie cu piesa „Letting Go” – „Lasă-mă, eu te las”. Chiar dacă nu s-a calificat între cei şase finalişti care se vor lupta să reprezinte România la Stockholm, Irina Popa a primit ceva mult mai important: aplauzele şi aprecierea publicului, dar şi comentarii pozitive din partea juriului.

Chiar dacă a fost singură, Irina Popa a reuşit să umple scena cu vocea şi interpretarea ei cărora nici juriul n-a reuşit să le găsească vreun cusur.

Comentariile juriului au fost deschise de Alexandra Cepraga: „De data asta iubirea este neîmpărtăşită, ba, mai mult, este o durere pe care a exprimat-o cu foarte multă intensitate şi cu un glas foarte bine timbrat. Mi-a plăcut susţinerea grupului vocal care a îmbogăţit tot peisajul muzical”, a mărturisit Alexandra Cepraga.

„A fost un moment în care tu ai pariat mai mult pe interpretare, decât pe show, şi acest lucru s-a văzut. Dar, oricum, momentul a fost foarte frumos. Felicitări! ”, a comentat Zoli.

„Am auzit un pic de Amy Whynhouse, Mariah Carey, o voce extrem de omogenă. Din punct de vedere vocal, foarte bine! Se cântă bine live în România, şi îmi pare bine”, a spus Cezar Ouatu.

„Eu am auzit piesa şi când era în limba română şi era o piesă bună pentru Radio România, nu sunt sigur că este o piesă aşa de epică, precum vrea Eurovision.

Cu vocea ta poţi face mai mult, şi parcă orchestraţia piesei nu te-a ajutat! N-a fost explozivă! Orchestraţia modestă, vocea foarte bună”, a punctat Randi.

„Trăim în epoca Adele şi dacă iau piesa şi o duc la ce se întâmplă acum în lume, face parte din ea. Are dreptare Randi, nu cred că e o piesă cu şanse într-o finala în Suedia. Dar piesa este bine susţinută de Irina, pe care o ştiu de când a debutat”, a fost părerea lui Horia Moculescu.

12 puncte

Până şi membrii juriului păreau jenaţi de punctele pe care i le-au acordat, scuzându-se pentru faptul că regulamentul nu le permite să ofere mai multor concurenţi aceeaşi notă. Randi i-a dat cinci puncte, Cezar Ouatu – patru puncte, cu precizarea „din păcate”, Alexandra Cepraga i-a acordat „cu regret” două puncte, precizând că nu din cauza vocii, iar Zoli – un punct pentru show un punct. Cel mai mic punctaj a venit de la Horia Moculescu: „Şi eu exclud vocea din notare – zero puncte”.

Mult mai generos, publicul i-a acordat Irinei Popa, prin televoting, 196 de puncte.

Artista Irina Popa s-a declarat mulţumită de prestaţia pe care a avut-o pe scena Eurovision. Şi chiar dacă nu a ajuns în Finală, ea a câştigat ceva mult mai important: sute de fani şi de prieteni!

Citit 5219 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Martie 2016 11:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.