DANA ROGOZ, vedeta-copil care a reuşit să nu se rateze

DANA ROGOZ, vedeta-copil care a reuşit să nu se rateze
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Abramburica a ajuns o femeie de carieră, o mamă responsabilă, îndrăgostită de haine şi călătorii, dar a pariat şi pe pasiunea ei de o viaţă, aceea de a fi o actriţă de succes. Dana Rogoz s-a transformat într-o femeie cu stil şi a părăsit-o pe Abramburica. Are 31 de ani. E căsătorită. Are un fiu de doi ani.

După o aventură cu regizorul Radu Dragomir, acesta divorţează de soţie şi se căsătoreşte cu vedeta TV. Cei doi sunt împreună de patru ani.

Astăzi, celebrul personaj al emisiunii dedicate copiilor care era difuzată de PRO TV la sfârşitul anilor '90 a devenit o actriţă care încearcă să se impună pe scenele Capitalei.

Are o căsnicie fericită, călătoreşte mult, dar vrea să câştige şi ceva bani din modă şi promovarea de produse. Pe blogul ei, susţine diferite branduri, dar realizează şi propriile linii de vestimentaţie.

Dana Rogoz face parte din categoria oamenilor atât de rari care au succes încă din copilărie pentru ca mai apoi să nu ştie ce să facă cu el. Ea a fost toată viaţă vedetă. A urcat pe scenă de la vârsta de patru ani şi a fost simbolul unei generaţii. Ca adult, îi va fi foarte greu să mai egaleze succesul din copilărie. Dar se pare că nu-i prea pasă. Vedeta e mulţumită de viaţa ei, nu are probleme de greutate, îi place să fie mamă şi e prinsă într-o sumedenie de proiecte. Abramburica a trecut destul de uşor de la starea de copil vedetă la cea de mamă preocupată de viitor.

Pe 17 martie, la sala Izvor a Teatrului Bulandra a avut loc loc premiera piesei ”Mecanica inimii”, regia Chris Simion. Pe scenă, Dana Rogoz a fost alături de mentorul ei, Marian Râlea.

„Eu şi Marian Râlea vom juca din nou împreună pe scena teatrului, după 15 ani”, a anunţat Dana Rogoz pe Facebook. Aşa că spectacolul a fost şi o emoţionantă reîntâlnire.

Pasionată de călătorii, vedeta va continua să realizeze imagini frumoase, să vândă haine şi soluţii de înfrumuseţare. Dana Rogoz e o femeie din România care se simte bine în pielea ei. Nu vrea să pară altceva. Nu-şi doreşte succesul cu orice preţ, nu îşi doreşte să fie mai frumoasă decât e.

Încearcă să rămână activă, independentă şi să se bucure de viaţă. E una dintre puţinele staruri care a reuşit să facă pace cu ea însăşi. Sursa eva.ro

Citit 3267 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Martie 2016 20:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.