Un gălăţean s-a calificat la „Chefi la cuţite”/ "Visul vieţii mele e pe cale să se împlinească!"
Foto: Foto: Antena 1

Un gălăţean s-a calificat la „Chefi la cuţite”/ "Visul vieţii mele e pe cale să se împlinească!"
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

"E storceag! -Ba nu-i storceag!", s-au contrazis chefii Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, luni seara, la show-ul culinar al Antenei 1 "Chefi la cuţite", în faţa preparatului realizat de gălăţeanul Costel Tomescu. În bolurile de pe masa chefilor se afla, de fapt, o ciorbă de sturion, care l-a impresionat cel mai mult pe chef Florin Dumitrescu, care habar nu avea care-i treaba cu storceagul! "Băi, storceagul se face din burtă de somn şi sturion, care se fierb până devin o supă cremoasă", a explicat Scărlătescu, adăugând că zeama "ar fi trebuit să aibă un gust mai pronunţat de usturoi". Convinşi că au de-a face cu un lipovean, nu mică le-a fost mirarea celor trei chefi când au dat cu ochii de gălăţeanul emoţionat. "Băi, ăsta nu e storceag niciodată! Ştii cu ce seamănă storceagul tău? Cu o ciorbă a la grec, dar de peşte", l-a dojenit Scărlătescu. "Eu îi spun ciorbă de sturion, dar normal, adevărat, este storceag”, a explicat Costel, precizând că pentru un asemenea preparat ar fi avut nevoie de un ceaun care să fiarbă la foc de pirostrii, nu la aragaz. Iar chefii i-au dat dreptate. "Încerc să intru în bucătărie. Este visul vieţii mele să ajung cât mai sus! Vreau să învăţ cât mai mult!", a mărturisit gălăţeanul, emoţionat.

Cu două cuţite primite din partea chefilor Scărlătescu şi Dumitrescu, Costel s-a calificat în etapa următoare. "Dacă ai să mă asculţi, am să te învăţ să faci şi cel mai bun storceag!", i-a promis Scărlătescu. "Yeees!", a strigat fericit gălăţeanul, de îndată ce a părăsit juriul şi, de bucurie, a luat-o în braţe pe frumoasa Gina Pistol, gazda emisiunii! "Îmi tremură şi stomacul, şi picioarele de emoţie! Am luat ce mi-am dorit! Visul vieţii mele e pe cale să se împlinească!", a mărturisit Costel Tomescu. Noi îi ţinem pumnii!

        

Citit 3645 ori Ultima modificare Joi, 17 Martie 2016 21:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.