A ridicat juriul şi publicul în picioare/ Gălăţeanca Amalia Codreanu a CÂȘTIGAT trofeul ”Next Star” (FOTO şi VIDEO)
Foto: Sursa foto: Antena 1

A ridicat juriul şi publicul în picioare/ Gălăţeanca Amalia Codreanu a CÂȘTIGAT trofeul ”Next Star” (FOTO şi VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Amalia Codreanu, în vârstă de zece ani, din Galaţi, a câştigat trofeul ediţiei de joi a concursului „Next Star” şi s-a calificat în marea finală a competiţiei. Amalia, supranumită de realizatorii Antena 1 „mini Adele”, a ridicat în picioare publicul şi juriul emisiunii - Alina Eremia, Pepe, Dorian Popa şi CRBL - interpretând incredibil melodia „One and only”, din repertoriul celebrei artiste. De emoţie, tatuajele lui Pepe şi CRBL au devenit „piele de găină”. Mai mult decât voce şi talent, gălăţeanca a dovedit că ştie să facă spectacol.

Provocarea lui CRBL

„Am fost un copil bolnăvicios, am mers foarte mult din spital în spital şi m-a făcut să vreau să ajut copii bolnăvicioşi cum eram eu şi de asta vreau să mă fac medic pediatru”, a mărturisit Amalia înainte de a urca pe scenă. Mama ei a completat că, în aceeaşi măsură, fetiţa îşi doreşte să devină o mică steluţă: „cred că mai bine o văd pe scenă decât medic pediatru”.

De cum a păşit pe scenă Pepe i-a remarcat zâmbetul frumos. „Când eram mică eram foarte serioasă, cam până la un an. Bunicul meu m-a făcut să râd prima dată”, a povestit cu umor copila.

CRBL i-a şi lansat o provocare: să spună un banc. Iar Amalia a intrat în joc: „În seara alegerilor, Ponta i-a zis soţiei sale: «Dragă la 12 noaptea te vei culca cu preşedintele României». Când s-a difuzat la televizor că Iohannis a câştigat, face soţia: «Dragă, mă duc eu la Iohannis sau vine el aici?»”.

Hohotele de râs ale juriului şi are publicului au fost de nestăpânit. Aflând că Amalia a venit să cânte, CRBL şi Pepe au insistat: „Nu, mai bine zi-ne bancuri!” - „Ne mai zici un banc să-ţi dau steluţele? Că deja eşti spre vernil total! Nu mă aşteptam la un copil să interpreteze atât de bine un banc!”.

Piele de găină

Din clipa în care a început să cânte, ochii juriului s-au mărit nevenindu-le să creadă ce văd şi ce aud. Iar la final, juriul şi publicul au aplaudat-o ridicaţi în picioare. CERB nici n-a mai vrut să se aşeze până n-a venit copila să îl invite pe scaun.

„Ştii ce-am văzut la ea? Plăcerea de a cânta! Atitudine de mare artistă! Zece ani de viaţă, nouă ani de când zâmbeşte, un an jumătate de când cântă! Să cânţi după Adele e foarte greu. Dar ea a cântat ca ea. Am avut pielea de găină de la început până la sfârşit şi m-am mirat de relaxarea şi de plăcerea ei de a cânta. E un talent înnăscut”, a mărturisit Pepe.

Alina Eremia a spus că s-a simţit ca la spectacol: „Are stofă de Next Star. Şi s-a văzut acest lucru de când a păşit pe scenă”. Rămas fără cuvinte, Dorian i-a oferit prima steluţă verde.

„Uite cum sunt!”, a exclamat CRBL arătându-şi pielea de găină de pe braţe: „O piesă de la Adele, şi la zece ani, şi a cântat-o nu cum cântă originalul, ci în stilul ei”.

Zece pe linie

La finalul competiţiei, s-a descoperit că, în spatele celor patru steluţe verzi acordate de juriu se ascundeau, de fapt, patru note de zece! Şi cu zece pe linie Amalia, care este elevă la Şcoala nr. 22 Dimitrie Cantemir, şi-adjudecat trofeul Next Star şi a intrat în marea finală. Ce-ar mai fi de spus? Că Amalia este eleva profesoarei de canto Monica Măciuceanu.

Felicitări şi succes în Marea Finală!

Citit 4866 ori Ultima modificare Vineri, 08 Aprilie 2016 14:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.