AVATAR - povestea continuă

AVATAR - povestea continuă
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Printre cele mai surprinzătoare momente ale CinemaCon-ului desfăşurat săptămâna trecută (11-14 aprilie) la Caesars Palace, din Las Vegas, s-a numărat şi anunţul făcut de James Cameron în legătură cu anticipata sa franciză Avatar. Saga Avatar îşi va extinde astfel lansările până în 2023, cu Avatar 2 aşteptat în cinematografe din decembrie 2018, Avatar 3 şi 4 urmând să apară în 2020, respectiv, 2021.

Cameron a ţinut să menţioneze că a considerat necesară încă o continuare pentru că nu poate cuprinde întreaga poveste imaginată doar în trei filme şi, în plus, a vrut să arate că nu acceptă limitări în acest sens în domeniul său. „Am lucrat în ultimii câţiva ani cu patru scenarişti de top, pentru a crea întreaga lumea din viitoarele filme Avatar: personajele, creaturile, mediul, noile culturi. […] Până acum, ceea ce am reuşit să transpunem în concept depăşeşte orice imaginaţie, e cu mult peste ce a apărut în primul film. Va fi o saga epică”, a punctat regizorul. „Vom continua să facem din această industrie cel mai impresionant spectacol de pe Pământ. Pentru că aceasta este meseria noastră”, a mai adăugat el.

Cineastul a declarat că are în plan şi un al cincilea film al seriei, potrivit relatărilor presei internaţionale. (sursa cinemagia.ro)

Citit 1629 ori Ultima modificare Vineri, 22 Aprilie 2016 17:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.