MERCURIAL/ Cât COSTĂ jucăriile de Paşte

MERCURIAL/ Cât COSTĂ jucăriile de Paşte
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Gălăţenii au început să colinde magazinele şi supermarketurile pentru a găsi cele mai bune oferte pentru jucăriile de Paşte. Pentru a vă da o mână de ajutor, am trecut şi noi prin magazine şi am făcut o listă cu preţurile jucăriilor specifice sărbătorilor pascale.

În Carrefour, un coş simplu împletit cu un iepuraş costă 3 lei, în timp ce unul ornat cu ouă şi flori ajunge la preţul de 7 lei. De asemenea, cu 8 lei puteţi achiziţiona bibelouri în formă de iepuraşi sau oiţe. Un iepure de pluş costă 7,5 lei, în timp ce o raţă de pluş ajunge la 12 lei.

În magazinele Noriel, găsiţi reduceri de 50 la sută la mai multe jucării. Pentru băieţi, puteţi achiziţiona maşinuţe la preţul de 25 lei, dar şi la 70 de lei (o maşină mai mare, cu telecomandă). Pentru fetiţe, găsiţi broscuţe de pluş la preţul de 40 de lei, iar dacă doriţi ceva specific puteţi cumpăra un iepuraş cu un coş împletit, la 60 de lei. De asemenea, găsiţi şi păpuşa Elsa, la preţul de 65 de lei.

Şi în Auchan raioanele sunt încărcate de jucării. Un coş cu ouă de ciocolată şi jucării costă 40 de lei, în timp ce un coş simplu cu un iepure de pluş costă 14 lei. O păpuşă mică ajunge la preţul de 4 lei, o păpuşă mai mare cu două ţinute şi pantofi costă 25 de lei, iar o păpuşă mare Elsa ajunge la preţul de 100 de lei. Şi aici puteţi găsi iepuri de pluş, la preţul 15 lei, în timp ce o găină de jucărie costă 6 lei. Un purcel de pluş umplut cu dulciuri ajunge la preţul de 35 de lei, în timp ce un miel de pluş costă 25 de lei.

AFLĂ cât ne COSTĂ PEȘTELE pentru masa de Florii

 

Citit 1107 ori Ultima modificare Marți, 26 Aprilie 2016 19:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.