Câte zile din viaţă ne petrecem făcând sex
Foto: Sursa foto: Internet

Câte zile din viaţă ne petrecem făcând sex
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Actul sexual contribuie la construirea intimităţii şi la întărirea relaţiei de cuplu, fiind, de altfel, o activitate foarte plăcută şi sănătoasă. Cu toate acestea, un nou studiu realizat de Reebok, în colaborare cu firma de consultanţă Censuswide, demonstrează că timpul pe care îl petrecem făcând sex este extrem de mic, în comparaţie cu momentele petrecute la birou sau desfăşurând activităţi care includ folosirea dispozitivelor tehnologice.

Oamenii îşi petrec, mai exact, 1 la sută din viaţă făcând sex, ceea ce înseamnă, în medie, 117 zile. În schimb, 30 la sută din viaţă este petrecută muncind sau folosind dispozitive precum calculatorul, telefonul mobil, tableta sau televizorul, proporţie care se traduce prin aproximativ 10.625 de zile petrecute în acest mod.

Diferenţa este una îngrijorătoare, având în vedere că cea din urmă activitate nu este una la fel de naturală şi sănătoasă, provocând numeroase probleme de sănătate, de la stres, la obezitate şi probleme cu coloana. Un număr de 180 de zile, în medie, din viaţa oamenilor este destinat sportului, a mai arătat sondajul realizat pe 9.000 de persoane din nouă ţări diferite. Aceeaşi analiză a concluzionat că un om trăieşte, în medie, 25.915 zile. (Surse online)

Citit 1149 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Mai 2016 01:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.