Un nou film X-Men? Hugh Jackman ar putea fi, din nou, Wolverine

Un nou film X-Men? Hugh Jackman ar putea fi, din nou, Wolverine
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Intrat de săptămâna trecută în cinematografe, X-Men: Apocalipsa a stârnit discuţiile referitoare la viitoarele filme cu supereroii X-Men, iar Wolverine 3 ţine prima pagină a comentariilor şi speculaţiilor. Cei de la Nerdlist.com au obţinut indicii legate de posibilul scenariu al filmului şi, potrivit acestora în filmul regizat de James Mangold, Logan va trebui să ţină piept unei armate de Reaveri, militari de elită, cyborgi, conduşi de unul dintre inamicii notorii ai mutanţilor - Donald Pierce.

Printre cyborgi se află şi Lady Deathstrike, o antagonistă ale cărei abilităţi sunt maximizate de modificările cibernetice şi adaosul de adamantium şi care are ceva personal de împărţit cu Wolverine. O versiune a acesteia a apărut în X-2, unde a fost interpretată de Kelly Hu. Însă antagonistul central al filmului va fi alt personaj, jucat de Boyd Holbrook (Narcos).

Din film, a cărui lansare este programată pentru 3 martie 2017, nu va lipsi Charles Xavier (Patrick Stewart). 

Până în 2017, însă, fanii filmelor cu supereroi vor mai putea vedea Suicide Squad, care va apărea în august 2016, Doctor Strange, care îl va avea în rolul principal pe Benedict Cumberbatch, în noiembrie 2016, Gambit, cu Channing Tatum în rol central şi Assasins Creed, o ecranizare a unui joc celebru. La toate acestea se adaugă şi Star Wars: Rogue One, un prequel al celebrei serii regizate de George Lucas.

Citit 1488 ori Ultima modificare Duminică, 05 Iunie 2016 12:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.