Cafenea cu SERVICII SEXUALE incluse

Cafenea cu SERVICII SEXUALE incluse
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Industria serviciilor sexuale nu duce lipsă de idei noi. Dovada? Până la sfârşitul acestui an, într-un mare oraş european va fi inaugurat un local unde bărbaţii îşi vor savura cafeluţa de dimineaţă la pachet cu un sex oral prestat de angajate. Din moment ce prostituţia este legală în Elveţia, un afacerist din industria sexului vrea să aducă şi în Europa conceptul de cafenea cu servicii sexuale incluse, localuri care funcţionează deja în Thailanda de 20 de ani.

Cotidianul elveţian „Le Matin” notează că patronul companiei "Facegirl", care include o agenţie de escorte şi mai multe saloane de masaj erotic, va deschide până la sfârşitul anului o cafenea unde bărbaţii vor putea să-şi înceapă relaxaţi ziua de muncă, cu un sex oral servit rapid alături de o cafea bună. Clienţii îşi vor alege fata dorită de pe tabletă, prin intermediul unei aplicaţii, apoi se pot aşeza confortabil în aşteptarea cafelei şi a partidei de sex oral. Acesta a precizat că localul va primi aprobare să funcţioneze în acelaşi regim ca un salon de masaj şi că se va deschide într-o zonă centrală din Geneva.

”În cinci sau zece minute totul se rezolvă. Iar studii realizate în ultimii ani au indicat că bărbaţii care fac sex de dimineaţă sunt mai relaxaţi şi mai performanţi la locul de muncă”, a explicat patronul "Facegirl" pentru „Le Matin”. Tariful perceput pentru un sex oral va fi de 55 de euro, la care se adaugă 5 euro pentru o cafea. (Surse online)

Citit 2622 ori Ultima modificare Marți, 05 Iulie 2016 14:25

1 comentariu

 • postat de EU
  Joi, 07 Iulie 2016 07:43
  78.96.252.***
  cu salariile de mizerie ale romanilor...cafeneaua va fi plina de cersetori...
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.