FILMUL DE WEEKEND/ "Solace", un thriller captivant, fără efecte speciale

FILMUL DE WEEKEND/ "Solace", un thriller captivant, fără efecte speciale
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Despre filmul pe care vi-l recomandăm weekendul acesta am mai scris şi cu altă ocazie. L-am văzut la începutul anului şi, datorită poveştii, dar şi a interpretării foarte bune din partea unor actori precum Anthony Hopkins şi Collin Farrell, ne-a rămas în minte ca fiind unul dintre filmele perfecte pentru o seară de sâmbătă alături de prieteni sau familie.

"Solace" este povestea unei perechi de agenţi FBI, Joe şi Katherine, interpretaţi de Jeffrey Dean Morgan şi Abby Cornish, care sunt chemaţi să investigheze o serie de crime... neobişnuite. În lipsă de idei, Joe se gândeşte să apeleze la un vechi prieten şi coleg, John Clancy (Sir Anthony Hopkins), care posedă câteva puteri cel puţin paranormale. Ceea ce nu ştiu încă detectivii este că şi criminalul, interpretat de Collin Farrell, are aceleaşi puteri ca şi Clancy, doar că ceva mai dezvoltate. Cei doi reuşesc să vadă ceea ce alţii nu pot: orice viitor posibil al victimei sau al persoanei cu care intră în contact.

FIlmul se transformă, astfel, într-un dificil joc de şah, în care ambii oponenţi îşi ghicesc unul altuia mutările şi în care numai cel care improvizează mai creativ are şanse reale să câştige.

Producţia este, de fapt, o reinterpretare a continuării celebrului film "Se7en" şi este realizată de Peter Morgan şi Sean Bailey. Iar dacă sinopsisul nu vă stârneşte curiozitatea, atunci vă spunem că acesta este un film pe care ar trebui să îl vedeţi doar pentru cele două nume mari de pe afiş. La urma urmei, ce film cu Anthony Hopkins a fost slab?

Filmul nu excelează la capitolul efecte speciale, nu sunt explozii puternice sau scene de luptă incredibile. Doar un joc al minţii! Cine va muri, cine va trăi?

Pentru mai multe informații legate de lumea cinematografiei, dar și pentru a fi la curent cu următoarele recomandări ale paginii Filmul de Weekend, este suficient să accesați pagina noastră de Facebook și să dați LIKE - CLICK AICI.

Citit 1745 ori Ultima modificare Joi, 07 Iulie 2016 16:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.