FILMUL DE WEEKEND/ ”Trăind printre demoni”, terifiant de la început până la sfârşit

FILMUL DE WEEKEND/ ”Trăind printre demoni”, terifiant de la început până la sfârşit
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În tumultul creat de interzicerea părţii a doua a filmului "The Conjuring" în multe dintre cinematografele europene, ca urmare a altercaţiilor dintre spectatori, ne-am hotărât să vă recomandăm vizionarea primei părţi a acestui horror... electrizant. 

Apărut în 2013 pe marile şi pe micile ecrane, "Trăind printre demoni" spune una dintre poveştile soţilor Ed şi Lorraine Warren, doi dintre cei mai faimoşi demonologi din Statele Unite ale Americii, chemaţi de familia Perron pentru a-i ajuta, dat fiind că aceştia cred că sunt terorizaţi de prezenţa unor spirite întunecate la ferma lor. Aparent bazat pe o poveste reală, filmul arată eforturile soţilor Warren de a scăpa respectiva familie de demonii care le ameninţă existenţa, dar şi modul în care îşi văd propria familie ameninţată de spiritele malefice. 

Încă de la apariţie, filmul a fost considerat una dintre cele mai bune producţii de groază, în aceeaşi categorie cu Insidious şi Sinister. În rolurile principale au fost distribuiţi atunci Vera Farmiga (Lorraine Warren), Patrick Wilson (Ed Warren), Ron Livingston (Roger Perron) şi Lili Taylor (Carolyn Perron). Distribuţia este completată de Joey King, Shanley Caswell, Haley McFarland, Mackenzie Foy, Kyla Deaver şi Sterling Jerins. 

Partea a doua a filmului "Trăind printre demoni" a avut premiera şi în cinematografele din România la 1 iulie, şi de atunci a stârnit ţipete de groază prin sălile de cinema, aşa cum era şi de aşteptat. Iar faptul că încasările părţii a doua deja se apropie de cele ale primei părţi înseamnă nu doar că a fost aşteptat de fani cu sufletul la gură, ci şi că este destul de bun. Astfel, dacă nu aţi văzut nici măcar prima parte, v-o recomandăm cu căldură, cu menţiunea că ar fi mai bine să ţineţi lumina aprinsă, dacă ştiţi că vă este frică. Iar dacă deja aţi văzut prima parte, atunci cinematograful din Brăila abia vă aşteaptă pentru partea a doua.

Citit 3317 ori Ultima modificare Vineri, 15 Iulie 2016 10:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.