Elevele Andreei Ignat, pe scena Next Star. VOTAȚI Alexia şi trupa Funky Dance!

Elevele Andreei Ignat, pe scena Next Star. VOTAȚI Alexia şi trupa Funky Dance!
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Nu uitaţi, în această seară, de la ora 20,30, aveţi o misiune importantă: să le urmăriţi şi votaţi pe gălăţencele care vor urca pe scena Next Star, la Antena 1.

Alexia Andreea Lupea are 13 ani, este elevă la Liceul de Arte - secţia dans clasic, studiază muzica uşoară de un an şi face cursuri de dans de aproximativ trei ani în cadrul Studioului Estrada Copiilor, având-o ca îndrumător pe artista Andreea Ignat.

Trupa FUNKY DANCE este alcătuită din 20 de fete cu vârstele cuprinse între 10-13 ani şi a fost înfiinţată în anul 2013 în cadrul studioului Estrada Copiilor. Adolescentele au un palmares impresionant de locuri I acordate la secţiunea majorete.

Numărătoarea inversă a început! Urmăriţi şi votaţi AleXia si FUNKY DANCE CREW prin sms la 1272.


Galaţiul revine în forţă pe scena emisiunii-concurs Next Star. Joi seara, de la ora 20,30, aveţi toate motivele din lume să daţi televizorul pe Antena 1, pentru a le vedea pe frumoasele şi talentatele artiste îndrumate de Andreea Ignat, la studioul "Estrada Copiilor" din Galaţi.

După ce s-a făcut „vinovată” de succesul înregistrat la Next Star de Daniela Negoiţă şi Geanina Mîndrescu, Andreea Ignat aduce în faţa juriului format din Pepe, Alina Eremia, CRBL şi Dorian Popa, alte viitoare next staruri: Alexia şi Trupa Funky Dance.

După cum am aflat, Alexia va demonstra că se descurca foarte bine atât la cântat, cat şi la dansat, deci va aduce pe scena emisiunii un dublu talent.

Andreea Ignat ne-a dezvăluit că trupa Funky Dance a pregătit un super show de majorete. Şi este singura trupa de majorete din România care a trecut castingul Next Star. Iar asta nu e tot! Echipa părinţilor Funky care au susţinut echipa de majorete a uimit publicul şi juriul.

Numărătoarea inversă a început! Urmăriţi joi seara Next Star şi, dacă v-au plăcut, votaţi Alexia si Funky Dance Crew prin SMS la 1272, pentru finala de popularitate!

Citit 9874 ori Ultima modificare Joi, 22 Septembrie 2016 18:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.