ANDRA - artista anului 2016 în România

ANDRA - artista anului 2016 în România
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Andra este artista anului în Romania. Îndrăgita vedetă a câştigat patru premii la Media Music Awards, ceremonie desfăşurată, săptămâna trecută, la Sibiu.

Mai exact, Andra a fost desemnată cea mai de succes artistă (Best Female), artistul cu cea mai rapidă ascensiune a unui hit către prima poziţie în clasamente - piesa „Niciodată să nu spui niciodată” (Fastest Number 1), cel mai iubit artist din România (Fans Like Award) şi artistul cu cel mai înfocat fan (Best Fan).

Andra

Artista anului 2016 în România

Andra este artista anului în Romania. Îndrăgita vedetă a câştigat patru premii la Media Music Awards, ceremonie desfăşurată, săptămâna trecută, la Sibiu.

Succesul înregistrat la Media Music Awards se datorează în special hiturilor pe care Andra le-a lansat în ultimele 12 luni, piese şi videoclipuri difuzate în heavy rotation la radio şi pe posturile de televiziune şi vizualizate pe YouTube de sute de milioane de oameni.

Este de ajuns să amintim succesul de care se bucură hitul „Without You” (colaborarea cu David Bisbal - peste 80 de milioane de vizualizări), „Iubirea schimbă tot/ Love Can Save It All” (peste 62 de milioane de vizualizări), „Why” (peste 21 de milioane de vizualizări), „Sweet Dreams” (feat. Mara - peste 17 milioane de vizualizări).

Anul acesta, Andra a fost desemnată cea mai de succes artistă (Best Female), artistul cu cea mai rapidă ascensiune a unui hit către prima poziţie în clasamente - piesa „Niciodată să nu spui niciodată” (Fastest Number 1), cel mai iubit artist din România (Fans Like Award) şi artistul cu cel mai înfocat fan (Best Fan).

„Se spune că pentru o femeie viaţa începe la 30 de ani. Eu am împlinit anul ăsta 30 de ani şi îmi doresc să demonstrez că pot şi mai mult. Le dedic aceste premii celor care cred în şansa lor şi muncesc pentru a-şi îndeplini visurile! Vă iubesc, vă mulţumesc pentru că îmi sunteţi alături şi, nu uitaţi, ne putem întâlni zilnic şi pe www.andramusic.ro”, declară Andra.

Andra este artistul care a fost premiat la fiecare din cele cinci ediţii Media Music Awards de până acum. Astfel, din 2012 până în prezent, artista a primit următoarele trofee:

2015

Fans Like Award: Andra

Most Wanted Artist: Andra

2014

Best Rock: Vunk feat. Andra - „Numai la doi”

Fans Like Award: Andra

Best Female: Andra

2013

Best Video: Andra feat What’s Up - K la Meteo

Fastest climber: Andra - Inevitabil va fi bine

Best Female: Andra

2012

Media Forest Award: Andra

Trofeele Media Music Awards se acordă pe baza numărului de difuzări media din ultimul an. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care care identifică şi monitorizează în timp real apariţiile radio şi TV. (sursa: agentiadepresamondena.ro)

Citit 2139 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Septembrie 2016 13:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.