Din nou pe marele ecran Harley Quinn va avea propriul film

Din nou pe marele ecran Harley Quinn va avea propriul film
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cuceritoarea şi trăsnita apariţie feminină din "Suicide Squad", Harley Quinn, va reveni pe marele ecran, scrie TheHollywoodReporter.com. Interpreta personajului, australianca Margot Robbie, a semnat un contract cu studiourile Warner Bros. ce include un spin-off al aventurilor acesteia, pe care îl va şi produce.

Alături de eroina mânuitoare de bâtă se vor afla şi alte luptătoare şi antagoniste în lumea DC Comics, precum Batgirl şi Birds of Prey, ceea ce înseamnă că vom vedea un grup de supereroine în care erau incluse, sub indicaţiile anterioarei Batgirl, Barbara Gordon, şi The Black Canary, dar şi Huntress.

Pelicula subliniază interesul celor de la Warner pentru filmele centrate pe protagonişti de genul feminin. Va fi a doua producţie de acest fel, după lansarea aventurilor de sine stătătoare ale lui Wonder Woman, rol în care, după ce s-a lansat cu succes în "Batman vs Superman: Justice League", o vom revedea pe Gal Gadot. Potrivit unor declaraţii recente ale lui Margot Robbie, Harley Quinn va apărea în mai multe producţii viitoare ale Universului Cinematografic DC Comics.

Astfel, cei de la DC Comics urmează traseul succesului cinematografic impus de Marvel, care a împărţit producţia "Avengers" în filme separate pentru fiecare erou, de la Captain American la Iron Man, Hulk şi Thor. Pentru moment, cei de la Marvel nu au făcut nici un film despre eroinele Avengers, Black Widow şi Scarlett Witch, însă ne putem aştepta la orice, dat fiind că rivalitatea cu DC Comics este în continuă creştere. (sursa: cinemagia.ro)

Citit 2818 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Septembrie 2016 01:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.