Seara gălăţencelor la NEXT STAR. Alexia şi Funky Dance Crew au cucerit publicul şi juriul (VIDEO)
Foto: Sursa foto: Antena 1

Seara gălăţencelor la NEXT STAR. Alexia şi Funky Dance Crew au cucerit publicul şi juriul (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Micile majorete Funky s-au calificat în finala de popularitate „Next Star” * Alexia a fost la un pas de marea finală a competiţiei de la Antena 1


Joi a fost, cu siguranţă, seara gălăţencelor la Next Star: 20 plus una au făcut pe spectacol senzaţional pe scenă, iar restul, părinţii şi instructoarea lor de la Studioul „Estrada Copiilor”, Andreea Ignat, le-au susţinut, cu emoţie, din culise şi din public. Momentele lor artistice au cucerit şi juriul şi publicul! Dacă Pepe şi Dorian Popa nu s-ar fi grăbit să dea notele, după cum au regretat, Alexia ar fi ajuns, cu siguranţă, în marea finală a competiţiei. Majoretele Funky, însă au fost votate şi au intrat în finala de popularitate a Next Star!

Au fost cele mai populare

Explozie de energie, culoare şi veselie, asta a adus pe scena Next Star trupa Funky Dance, compusă din 20 de majorete cu vârsta între 10 şi 13 ani, instruite de Andreea Ignat. Momentul lor artistic a fost plin de dinamism, acrobaţie, prize dificile, adrenalină, dar mai ales voie bună! Membri juriului, Dorian Popa, Pepe, CRBL şi Alina Eremia s-au simţit ca înaintea unui mare meci de campionat, când majoretele încing atmosfera.

„Ce frumos! Am văzut piramidă, prize frumoase, şpagat! Cele mai frumoase sunteţi! Mi-a plăcut coregrafia! Există sincronizare şi se vede că munciţi!”, a fost concluzia generală a juriului.

Ca să fie sigure de steluţa acordată de CRBL, majoretele au sărit cu pampoanele pe el şi l-au „scuturat” bine de culoarea roşie. Şi l-au convins! Cu patru steluţe verzi au ajuns în finala serii, unde steluţele s-au convertit în note mari: două de nouă şi două de opt.

Spectacol a fost nu numai pe scenă, ci şi în public, unde părinţii au format trupa Funky Dance senior!

Alexia, o apariţie de star

Alintată „Căpşunica”, Alexia Lupea, în vârstă de 13 ani, a oferit nu unul, ci două momente artistice extraordinare demne de un Next Star. Elevă la Liceul de Artă din Galaţi, clasa de balet - după ce a studiat şi practicat toate stilurile de dans, modern, streetdance, dans contemporan şi dansuri populare – Alexia a surprins juriul de cum a păşit pe scenă.

După ce a făcut spectacol cu piesa rap din repertoriul lui Iggy Azalea, „Fancy”, CRBL i-a lansat o provocare: să-i danseze. Fără repetiţii, fără o coregrafie învăţată, doar pură improvizaţie, Alexia a arătat cât de bine ştie să danseze.

„Am apucat să dau deja nota şi-mi pare rău! Aş fi dat-o mai mare! Meriţi” - „Şi eu!” - „Aş mai fi pus un punct!”, a au regretat, pe rând, Pepe, Alina şi Dorian.

„Mi-a plăcut foarte-foarte mult ce-ai făcut pe scenă! Ai umplut scena! Îmi place foarte mult personalitatea ta! Felicitări, eşti o apariţie! Ai deja atitudine de star! Eşti tare, puştoaico! E genul acela de copil care e foarte talentat, dar nu e plin de el. Este un copil super-modern! Are stofă de Next Star, cu siguranţă”, au fost opiniile membrilor juriului.

Alexia a primit trei note de nouă şi una de zece şi a fost la un pas să intre în marea finală a competiţiei. Dacă Pepe, Alina şi Dorian nu s-ar fi grăbit să dea nota…

Vestea bună a venit vineri, la "Neaţa cu Răzvan şi Dani", când s-a anunţat că trupa Funky Dance Crew s-a calificat, graţie voturilor, în finala de popularitate a Next Star. Felicitări!

Citit 6550 ori Ultima modificare Vineri, 23 Septembrie 2016 19:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.