Zâmbete de weekend | Donaţi bani pentru Obrăznicătura Pământului!

Zâmbete de weekend | Donaţi bani pentru Obrăznicătura Pământului!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Motivat de succesul campaniei pentzru sculptura lui Constantin Brâncuşi, pesedistul Florin Pâslaru a demarat şi el un proiect * De data aceasta, este vorba despre o miză socială, nu culturală *

Florin Pâslaru vrea şi el donaţii de la români / S-a deschis un cont pentru Obrăznicătura Pământului

Florin Pâslaru nu se dezminte. Impresionat de suma care s-a strâns pentru Cuminţenia Pământului, deputatul PSD a anunţat că demarează şi el o campanie paralelă. „Donează 2 euro prin SMS pentru Obrăznicătura / Milostivenia / Idioţenia / Urâţenia Pământului” este titlul campaniei care îşi propune să strângă fonduri pentru bunăstarea lui Florin Pâslaru. „E o campanie socială, nu culturală. De ce să mint oamenii? Mai bine le spun direct că banii vor ajunge direct în contul meu, de unde îi voi folosi exact aşa cum cred eu de cuviinţă”, a explicat Pâslaru. Experţii în comunicare politică afirmă că genul acesta de campanie are şanse mari de a strânge fonduri. „Oamenii sunt mai degrabă dispuşi să facă donaţii pentru chestiuni sociale decât pentru cele culturale. Florin Pâslaru are o şansă în plus să atragă donaţii pentru că îl ajută faţa lui de milog. Eu zic că va avea succes mai mare decât campania pentru sculptura lui Brâncuşi”, a spus Marcel Dovlecel, analist politic. Florin Pâslaru a anunţat că, spre deosebire de campania pentru Cuminţenia, cea pentru Obrăznicătură va fi deschisă mereu. „Nu avem o perioadă limitată în care se pot face donaţii. Oamenii pot să îmi dea bani toată viaţa lor. Practic, nu ar fi decât o continuare a ceea ce s-a întâmplat oricum în ultimii ani”, a mai spus pesedistul.

Donald Trump face „pregă” cu Ionuţ Pucheanu: „Ca să câştig, trebuie să fac ce a făcut el”

Donald Trump e disperat. Pentru că sondajele de opinie arată că nu are nicio şansă să ajungă la Casa Albă, Trump apelează la ultimele resurse. El a venit în vizită de lucru la Galaţi ca să afle cum a reuşit Ionuţ Pucheanu să ajungă primar, deşi înainte de alegerile locale era într-o situaţie mai grea decât e acum Donald Trump. „Am venit să fac pregătire cu Ionuţ Pucheanu şi cu staff-ul lui de campanie. E cam singura şansă pe care o mai am să devin preşedintele Statelor Unite. Eu încă mai sper. Dacă a reuşit Pucheanu, care era pe locul patru, de ce nu aş reuşi şi eu?”, a declarat Donald Trump la sosirea la Galaţi. Totuşi, experţii din cadrul PSD estimează că va fi mult mai dificil să îl scoată preşedinte al SUA pe Donald Trump decât să îl ungă primar pe Ionuţ Pucheanu. „Sunt nişte diferenţe. În primul rând, în SUA chiar funcţionează democraţia. Deci avem deja un handicap. Apoi, e vorba despre comisiile de numărare. Ăsta e cel mai important aspect. Adică nu contează câţi oameni votează cu Trump, contează câte voturi se numără pentru Trump. Şi mai e un aspect: dumnealui chiar vrea să câştige corect alegerile. Or, în condiţiile astea, nu ştim cum am putea să îl ajutăm noi. Vedem ce compromisuri e dispus să facă...”, a explicat Dan Nica.

Deşi CJ-ul este desfiinţat, consilierii PSD vin, totuşi, la şedinţe ca să îşi încaseze şpăgile

Consilierii Judeţeni de la PSD vin la în continuare la muncă, deşi există o decizie a Justiţiei care a dizolvat forul legislativ judeţean. Pe surse, am aflat că oamenii nu vin doar pentru că au chef de muncă, ci pur şi simplu pentru că trebuie să îşi încaseze zilnic şpăgile. „La CJ e un mecanism care funcţionează non-stop. Nu contează că forul este dizolvat, lucrurile merg de la sine. Mecanismul a fost pus la punct încă din mandatul lui Nicolae Bacalbaşa, iar el produce zilnic efecte. Cei zece la sută din lucrările publice destinaţi şpăgilor intră zilnic, deci ar fi păcat să nu fie încasaţi. Era normal ca oamenii să apară la muncă şi să îşi ia partea leului, chiar dacă acum există acel impediment cu dizolvarea CJ. Ăla e un amănunt. Aaa, da, nu avem voie să dăm hotărâri, să facem treabă, să lucrăm în slujba gălăţenilor. Ok, dar şpăgile cum să le încasăm dacă nu ne prezentăm la treabă?”, a explicat un consilier judeţean PSD sub anonimat. Noul şef CJ, Costel Fotea, vrea să schimbe totuşi acest sistem. „La vremuri noi, nu putem continua cu metehne vechi. Trebuie să schimbăm ceva. Am hotărât ca în mandatul meu să nu mai existe şpagă de 10 la sută. Se face 15 la sută!”, a anunţat Costel Fotea. 

Doar aşa să avem o şansă la normalitate! Cine votează cu Durbacă va fi deportat la Brăila 

În sfârşit o veste bună! Potrivit unui proiect de hotărâre de CL, impus de societatea civilă, toţi votanţii care îl susţin pe Eugen Durbacă vor fi deportaţi la Brăila. „Este un gest de normalitate. Dacă nu îi putem convinge, măcar să-i constrângem. Şi se ştie bine că gălăţeanul se teme cel mai tare să devină brăilean, deci e cea mai bună metodă de a-i speria. Iar miza, din punctul meu de vedere, este suficient de mare cât să apelăm la ameninţări chiar mai grave de atât. Închipuiţi-vă că Eugen Durbacă ar ajunge să fie în funcţii publice vreo 30 de ani cu totul. Deja e mult cât s-a adunat până acum, poate scăpăm şi noi de blesteme!”, a explicat Georgică Butoi, analist politic. Contactat telefonic să comenteze propunerea legislativă, Eugen Durbacă a răspuns iritat. „Da' de ce vă pute pe voi grija de fac eu? Chiar nu aveţi subiecte mai interesante de scris la ziar? Chiar sunt atât de important în acest oraş?”, a urlat Eugen Durbacă, după care a închis telefonul.

 

Idioţenia Pământului

La Salonul Auto de la Mall s-au pus doar manele: „Cum să atragem cumpărătorii de BMW? Cu Mozart?”

Nicio surpriză la Salonul Auto desfăşurat în urmă cu câteva zile în parcarea unui centru comercial din oraş. Pentru că erau expuse şi BMW-uri, vizitatorii au fost întâmpinaţi cum se cuvine, respectiv cu manele. Dealerii auto au explicat că e singurul mod în care pot face vânzări. „Păi aici încercam să vindem BMW-uri. Cum să-i atragem, cu Mozart? Credeţi că în acest fel ar mai fi stat vreunul prin zonă?”, a spus un angajat al uneia dintre reprezentanţele prezente la Salon. Mai mult, cumpărătorii de BMW au fost momiţi cu tot felul de oferte, care mai de care mai atrăgătoare. „Avem aici un model BMW care nu porneşte dacă nu pui CD-ul cu Guţă. Este o dotare pe care o solicită cei mai mulţi dintre clienţii noştri. De asemenea, un mare succes îl are şi promoţia prin care se oferă o şaorma gratis la achiziţia a minimum două maşini BMW. Avem clienţi bune, ştim să le răsplătim fidelitatea”, a completat dealerul. Potrivit datelor, în weekendul trecut s-au vândut doar două maşini, însă cheltuielile cu strângerea cojilor de seminţe din parcare au fost de trei ori mai mari decât adaosul comercial câştigat de reprezentanţă.

 

Maşina Tâmpului  

După ce a auzit cât donează spectatorii la fiecare meci 

Adamescu a făcut o ofertă şi pentru Noul Oţelul

E disperat după fotbal! Dan Adamescu a cerut o întrevedere cu conducerea Suporter Club Oţelul, după ce a auzit că şi noua echipă a Galaţiului face bani. Potrivit unor surse, fostul patron al defunctei FC Oţelul este interesat de o nouă preluare. Chiar dacă sumele pentru care Adamescu se dă acum jos din pat sunt mult mai mici faţă de anii trecuţi, noul club e pe placul lui. „Nu sunt bani mulţi, dar orice leu contează. E vorba despre vreo 3000 de lei la fiecare două săptămâni. Putem face asigurări pentru toţi fotbaliştii, am multă experienţă la acest capitol”, a explicat Dan Grigore Adamescu. Deşi suporterii refuză să se aşeze la masa tratativelor cu omul de afaceri care a falimentat fostul Oţelul, se pare că Adamescu are o variantă de rezervă. „Mă fac socios şi fac nişte donaţii, aduc şi vreun hârb de maşină pe care îl bag pe inventar şi ajung eu la 51 la sută. Când îţi doreşti ceva cu adevărat, există variante”, a mai spus Adamescu.

 

Ban Adamescu

Kilogramul de creier de manelist, cel mai scump

„Păi de câţi donatori ai nevoie ca să aduni un kil?”

Veşti surprinzătoare de pe piaţa de organe umane necesare pentru transplant. Deşi mai toată lumea se aştepta ca cele mai scumpe organe să fie cele prelevate de la savanţi, profesori universitari, ingineri, doctori etc, se pare că toate calculele hârtiei sunt infirmate. Pe piaţa neagră, cel mai scump creiere este cel de manelist. Motivaţia este foarte simplă, susţin traficanţii. „Ca să aduni un kil de creier e nevoie să iei de la un singur savant. Pentru un kil de creier de manelist e nevoie să apelezi la cel puţin 500 de donatori. Ştiu, poate părea un preţ incorect având în vedere capacitatea cerebrală a subiecţilor despre care vorbeam, dar vă spun că totul se calculează la kilogram, aşa că e normal ca cel de manelist să fie cel mai scump”, a explicat Alexei Turbişchin, traficant de organe umane.

 

Monel & Manel

Fosta administraţie i-a consolidat casa lui Pâslaru 

Pâslaru: „Pe Pucheanu îl păstrez pentru menaj”

Pentru că fosta administraţie a cheltuit sute de mii de euro din buzunarele gălăţenilor ca să îi consolideze casa lui Florin Pâslaru, deputatul PSD spune că are o slujbă şi pentru actualul primar. „Cei de până acum s-au dat de ceasul morţii să îmi facă casa boboc. E ok, mă bucur. Dar şi actuala putere locală trebuie să contribuie cu ceva, nu? Ei bine, pe Ionuţ Pucheanu îl păstrez pentru ceva mai elegant. Vreau să vină la mine acasă să se ocupe de menaj. Face curăţenie, dă cu mopul, şterge praful şi duce gunoiul. Parcă i se potriveşte, nu?”, a spus Florin Pâslaru. Deocamdată, primarul Galaţiului nu s-a hotărât dacă va face acest lucru în timpul programului de la Primărie sau în privat.

 

Babani Publici

Zgomote suspecte în judeţul Galaţi

Cudălbean: „Ssst, fierbe tulburelul”

De câteva săptămâni, judeţul Galaţi este în plin proces de creaţie. Zgomote suspecte de bolboroseală se aud până spre Bucureşti. Intrigaţi, locuitorii Capitalei au cerut explicaţii. „Ssst, faceţi linişte, fierbe tulburelul. Vă rugăm să nu deranjaţi”, a explicat Mitică Păhărel, cudălbean.

 

Victor Tulbure

O nouă confuzie marca Viorel Ştefan

A vrut să vină la Galaţi, dar a ajuns la Zalău

Ultima gafă a pesedistului Viorel Ştefan demonstrează încă o dată că acesta nu ştie nici până acum unde e Galaţiul pe hartă. „Mi-a spus că pleacă în turneu electoral şi, după câteva zile m-a sunat din Sălaj. Spunea că s-a rătăcit şi că nu îl recunoaşte nimeni”, a povestit un apropiat.

 

Dispărut în Misiune

Declaraţie de fufă (auto/panegiric...în cheie contemporană) Submarin Cosorescu

Sunt fufă, merg pe stradă ca o egretă friptă,

fac fitness, am alură...zici c-am fugit din criptă...

mănânc numai grisine umplute cu hardal...

îmi place bambiliciul şi sexul virtual!

 

Poftesc scălâmbăiala şi limba populară,

duc fraierii cu preşul şi-i trag frumos pe sfoară...

port cânepă în geantă...şi-n ochi port zăhărel...

sunt port-şarlatanie, port-cruce, port-drapel!

 

Mă doare-n fundul curţii de normă şi morală,

fotoliul de starletă mi-i ţintă principală...

fac victime oriunde, oricând, oricum, uşor:

mămica-i carnivoră, tăticu-i erbivor!

 

N-am treabă cu părerea din jur, mă enervează

principii, coduri, stasuri de sus şi de la bază...

mi-i silă de bătrânul senin, tăcut şi şui,

mi-i greaţă de prezenţa şi rugămintea lui!

 

Trăiască nesimţirea-n tramvai, în lift şi-n toate:

mă sună telefonul, zbier, tremur, dau din coate...

sunt fufă...şi îmi apăr statutul, pas cu pas:

mă duc să-mi ung filetul şurubului din nas!

Galaţiul în imagini

Vocea cetăţeanului, vocea politicianului

 
Precizare
Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

 

    

  

Citit 1432 ori Ultima modificare Vineri, 30 Septembrie 2016 18:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.