La doar 14 ani/ O gălăţeancă, declarată cea mai bună concurentă de la X Factor (VIDEO)
Foto: Foto: Antena1

La doar 14 ani/ O gălăţeancă, declarată cea mai bună concurentă de la X Factor (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

La doar 14 ani, gălăţeanca Alexandra Serenada Sîrghi a fost revelaţia serii de vineri la X Factor, pe Antena 1. Înainte de a urca pe scenă, tânăra artistă a mărturisit că a început să cânte la vârsta de nouă ani, împinsă de la spate de mătuşa ei, care şi-a dorit foarte mult să cânte, dar nu a avut posibilităţi: „Eu trăiesc prin visul ei care, totodată, a devenit şi visul meu”, a spus concurenta.

De la primele acorduri, membrii juriului au fost cuceriţi, la fel şi spectatorii şi telespectatorii. „Bine, măi fetiţo! Da, Da! Bravo! Bravo!”, a fost remarca lui Carla’s Dreams din timpul interpretării Alexandrei.

„Bine, Serenado! Eşti printre puţinele concurente din sezonul acesta care m-a făcu să dansez! Bravo, Serenado! Îmi place de tine!”, i-a spus Ştefan Bănică.

„Se poate decupa vocea ta din interpretare şi pot face o înregistrare cu ea, şi-o să iasă impecabil! Crede-mă! Felicitări!”, a fost părerea lui Carla’s Dreams.

„Au fost nişte detalii în muzică, în cântat, Doamne, le-ai făcut excepţional! Nota zece! Ariana Grande, Beyonce… Aguilera! Vai ce mi-a plăcut!”, a spus Delia.

“Mulţumim lui Dumnezeu că te-a înzestrat cu o voce atât de spectaculoasă. Te primesc cu braţele deschise la X Factor”, a fost reacţia lui Horia Brenciu.

Au urmat apoi, în serie, patru Da-uri care o trimit pe Alexandra în etapa următoare la X Factor. Noi îi ţinem pumnii şi ne dorim să o vedem în marea finală. Nu de alta, dar am reţinut mărturia finală a lui Carla’s Dreams: „Pentru mine, până acum, ea a fost cea mai bună din tot concursul!”.

Citit 15644 ori Ultima modificare Sâmbătă, 01 Octombrie 2016 17:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.