MIRELA VAIDA | Cum este viaţa cu doi copii

MIRELA VAIDA | Cum este viaţa cu doi copii
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Mirela Vaida este una din cele mai iubite vedete din România. De când a renunţat la postul de prezentatoare a emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1, şi s-a dedicat vieţii de familie, devenind, pentru a doua oară, mamă, fanii vedetei s-au mobilizat, au creat pagini de Facbook, grupuri speciale şi forumuri, dorind să o revadă din nou pe sticlă.

Blogul acesteia, www.mirelavaida.ro, lansat la sfârşitul anului trecut, a devenit unul din cele mai citite din România, fiecare postare a sa fiind citită de zeci de mii de oameni şi având zeci şi sute de comentarii.

Vara trecută, Mirela a adus pe lume un băieţel, cel de-al doilea copil al său, şi, pentru câteva luni, s-a dedicat exclusiv vieţii de familie.

Anul acesta vedeta are în plan o serie de proiecte, multe în sfera televiziunii.

Mirela a povestit redactorilor site-ului agentiadepresamondena.ro cum decurge viaţa de familie, cum sunt cei doi copii ai săi, Carla şi Vladimir, şi cât de mult ajutor a avut şi are din partea soţului ei.

„Deşi sunt copiii mei, Carla şi Vladimir sunt destul de diferiţi. Credeam iniţial că voi reuşi să mă impun în faţa lor, că voi fi o mamă puternică. Uite însă că mi-au dat o lecţie.

I-am crescut pe amândoi la fel, însă cel mic, Vladimir, a devenit foarte dependent de mine şi mămos. Nu pot face nimic pentru că vrea numai în braţe, pupat, giugiulit, întors pe toate părţile.

Carla este mai independentă. Ori aşa or fi femeile în ziua de azi, ori aşa e ea, cert este că Vladimir, un leu născut în luna august, m-a doborât. Deja face legea între femeile din casă, adică între mine, bonă şi Carla.

Noi trei suntem toate Peşti. Aşa că ne-a terminat Leul pe toate trei!

E mămos, alintat, nu suportă să stea singur în camera în pătuţul lui. Vrea pe canapea în living, cu muzică tare, cu vorbărie multă, să fie la curent cu tot ce mişca în casă.

Sper ca în curând să schimbăm puţin macazul şi să îl cresc bărbat în fire, că eu aşa m-am lăudat la toată lumea, că fac din ei oameni independenţi, pe picioarele lor”, mărturiseşte îndrăgita vedetă.

Cât timp a fost însărcinată sau după ce a adus-o pe lume pe Carla, primul ei copil, Mirela a avut parte de ajutorul soţului ei. Şi asta pentru că în toată acea perioadă a trebuit să prezinte, de luni până sâmbătă, emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”, lider de audienţă la acea dată.

Tocmai de aceea, Mirela a decis ca, după a doua naştere, să se dedice vieţii de familie şi să stea, în primele luni, acasă, pentru a avea grijă de cei doi copii ai săi.

„Soţul meu a crescut-o pe Carla până la un an şi jumătate când a apărut Vladimir în peisaj pentru că eu a trebuit să îmi reiau serviciul la nici două luni de la naştere.

A fost foarte greu pentru el, ca bărbat, să se ocupe în cea mai mare parte a timpului de fetiţa noastră, dar a fost şi foarte frumos. Au o relaţie specială.

Am convenit ca el să se ocupe de Carla până mă întorc eu de la muncă şi apoi să plece el la birou şi să termine lucrurile pe care nu le putea face de acasă.

Se cunoaşte asta pentru că au relaţie specială, este fata tatii Carla şi el o iubeşte ca pe ochii din cap, iar eu sunt foarte geloasă pe faptul că ea îi răspunde într-un fel special.

De data asta la Vladimir nu s-a mai putut repeta aceeaşi situaţie, pentru că m-am ocupat eu de Vladimir din prima zi a vieţii lui, iar soţul meu şi-a reluat munca.

Este greu pentru fiecare dintre noi să stăm atât de mult timp departe unul de celălalt, însă nu avem ce să facem.. Viaţa cere sacrificii!

Nu poate renunţa la munca lui, îi este dor de copii, însă ţinem legătura prin telefon. Nu ne putem împărţi altfel şi ştim că nu suntem singura familie care se sacrifică pentru binele celor mici în cele din urmă.

Ne trimitem poze şi filmuleţe tot timpul. Carla întreabă tot timpul de el. Îmi este foarte greu şi mie fără ajutorul lui, dar mă rog la Dumnezeu să ne ajute să nu avem probleme mari şi să mă pot descurca cu ei.

Încercăm să ne bucurăm cât de mult în weekend, să ieşim la plimbări în parc.

Se simte diferenţa între perioada în care eu eram la muncă şi aveam impresia că e uşor să îţi creşti copiii şi perioada în care stau acasă şi mă ocup exclusiv de ei.

Este greu, dar frumos. Greu pentru că, repet, îi cresc singură şi soţul vine târziu acasă, uneori doar la sfârşit de săptămână, însă încercăm să recuperăm acest timp pierdut şi să fructificăm la maximum clipele în patru”, ne-a declarat Mirela.

Mirela Vaida este una din cele mai populare şi mai iubite vedete din România, emisiunile pe care le prezintă fiind de fiecare dată lider de audienţă. Nu doar proiectul „Mireasă pentru fiul meu” a fost unul de succes, cât timp o avea la cârmă, dar şi programul de Revelion realizat de ea. Surprinzător, show-ul filmat de Mirela în urmă cu un an a fost difuzat şi de Revelionul 2017 de la Antena 1, fiind, şi de această dată, lider de audienţă. Se vehiculează că Mirela se va întoarce în curând pe sticlă. Rămâne de văzut la cârma căror producţii se va afla.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2107 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Ianuarie 2017 19:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.