Meniu la CASA ALBĂ | Cum îi influenţează dieta lui Trump abilităţile de a lua decizii
Foto: Sursa foto: cevabun.ro

Meniu la CASA ALBĂ | Cum îi influenţează dieta lui Trump abilităţile de a lua decizii
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cel mai puternic om din lume s-a mutat la cea mai dorită adresă. Din staff-ul său fac parte şi cinci bucătari care-i stau la dispoziţie tot timpul, de patru ori mai mulţi ca într-o cafenea. Ce include însă meniul său? Chipsuri, în cea mai mare parte a timpului.

Jo Travers, dieteticiană şi autoare a The Low-Fad Diet, avertizează, potrivit gustarte.ro, asupra impactului pe care dieta lui Trump, bogată în tot ce înseamnă mâncare de tip fast food, îl poate avea asupra abilităţii lui de a gândi corect.

Donald Trump abia se atinge de vreun aliment care conţine Omega 3 - grăsimile din nuci, peşte şi seminţele de in, necesare celulelor creierului pentru a funcţiona. "Organismul său este obişnuit cu altfel de grăsimi, mai puţin fluide, făcând dificilă misiunea neurotransmiţătorilor. Iar asta poate duce la tulburări de dispoziţie, de exemplu", susţine Travers, potrivit The Guadian.

La micul dejun, peste care, de obicei, trece, Trump mănâncă doar bacon şi ouă. Travers spune că ar fi indicat să renunţe măcar la şuncă. "Este o carne procesată, asociată cu riscul dezvoltării cancerului". Dieta sa bazată pe prea multe proteine, şi nu de calitate, poate pune o presiune prea mare asupra organismului, mai ales dacă nu consumă apă suficientă, continuă autoarea.

La prânz, una dintre gustările preferate ale preşedintelui american este fleica de porc, pe care o preferă într-un sandviş. Travers sugerează însă că este indicată măcar pâinea neagră. CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII

Citit 1557 ori Ultima modificare Marți, 14 Februarie 2017 14:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.