De pe scena Teatrului Muzical | Un cuplu de artişti gălăţeni a adus opera comică la ROMÂNII AU TALENT
Foto: Sursa foto: Pro Tv

De pe scena Teatrului Muzical | Un cuplu de artişti gălăţeni a adus opera comică la ROMÂNII AU TALENT
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Cuplul Iulia și Paul Adămiță, artist liric şi, respectiv, balerin la Teatrul Muzical „Nae Leonard” din Galaţi, a oferit vineri seara, pe scena Pro Tv, un moment care a cucerit atât juriul cât şi publicul „Românii au talent”. Chiar dacă nu a fost un număr artistic comercial - aşa cum şi-ar fi dorit Andra - ci unul de operă comică, vocea minunată a Iuliei şi eleganţa cu care Paul a pus-o în valoare, le-au adus cele patru Da-uri din partea juriului, primind, astfel, biletul către etapa următoare a concursului.

„Oglindă-oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă din ţară?” – „Păpuşa!”, a fost răspunsul artistei lirice Iulia-Carmen Florea-Adămiţă la întrebarea lui Pavel Bartoş, adresată în culisele "Românii au talent". Păpuşa era personajul în care artista avea să se transforme, iar maestrul păpuşar nu putea fi altul decât soţul ei, balerinul Paul Adămiţă. S-au cunoscut în Teatrul Muzical „Nae Leonard”, unde ea a fost fascinată de ochii lui albaştri. „Ea este concurenta, nu eu. Dacă avem succes, este succesul soţiei mele. Dacă este eşec, este al meu”, a spus, cu modestie, Paul Adămiţă.

Iulia a interpretat „Aria Păpuşii” şi a uimit atât cu vocea, cât şi cu jocul scenic, stârnind ropote de aplauze. Deşi Andi Moisescu şi-ar fi dorit să-l audă şi pe Paul cântând, nu a ezitat să spună „Da” momentului artistic. La fel şi Florin Călinescu.

„Cu mare admiraţie pentru calităţile vocale, Da!”, a spus Mihaela Rădulescu.

„Nu am cum să spun nu, şi atunci spun Da!, a concluzionat Andra.

Îi felicităm pe Iulia şi Paul Adămiţă şi le ţinem pumnii în etapa următoare a competiţiei "Românii au talent".

Citit 1780 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Martie 2017 15:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.