Simona Gherghe intră în concediu prenatal

Simona Gherghe intră în concediu prenatal
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Simona Gherghe intră în concediu prenatal. Jurnalista mai are două luni şi jumătate până va deveni pentru prima dată mamă şi, pentru a-şi proteja sarcina, este pregătită să părăsească emisiunea „Acces Direct” pe care a prezentat-o în ultimii şapte ani.

Cât timp va sta acasă, Simona va comunica cu fanii ei prin intermediul blogului său, pe care l-a activat recent. Deja a scris despre perioada pe care o traversează în prezent: „N-am avut stare până acum, pentru că toată energia mea s-a dus spre documentare. Citesc cărţi despre puericultură, mai aflu lucruri şi de pe internet (bine, apropiaţii îmi ştiu pasiunea pentru documentare, probabil că aş fi fost un excelent documentarist…) şi decantez informaţiile în lungile ore de insomnie, aproape noapte de noapte. Căci da, n-am avut pofte, greţuri şi alte fineţuri, însă nopţile de nesomn mă chinuie încă de la început.

Iar la călătorii… am renunţat din precauţie, dar şi din cauza problemelor despre care vă spuneam. Sigur, mi-e dor de un citybreak, mai ales că, înainte, obişnuiam să plecăm destul de des. În rest, programul a rămas la fel, muncă în timpul săptămânii, multă odihnă în weekend  (şi parcă tot nu-mi ajunge)”, a scris Simona.

Citit 1593 ori Ultima modificare Joi, 23 Martie 2017 21:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.