Mamma mia! Voces din Galaţi la "Next Star"
Foto: Voces din Galaţi, Abba la Next Star

Mamma mia! Voces din Galaţi la "Next Star"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Next Star” sau „Te cunosc de undeva” în variantă mini? Aceasta a fost dilema telespectatorilor şi a membrilor juriului „Next Star”, când pe scenă a urcat grupul „Voces” din Galaţi: Nicole Andra Tănăsescu, Sonia Chiriac, David Dobre şi Emanuel Bădilaş.

Galaţiul a avut misiunea deloc uşoară de a sparge gheaţa şi a făcut-o cu brio, oferind un moment Abba de excepţie. Spectatorii ar fi putut să jure că faimoasa trupă s-a reunit şi cântă din nou celebra lor piesă "Mamma mia".

Mentorul trupei, Dorian Popa, a ţinut să le spună colegilor de juriu că au de-a face cu o echipă de luptători, care se susţin unul pe celălalt şi la bine şi la greu, şi asta pentru că unul dintre micii artişti se luptă de ani de zile cu o boală grea - diabet agresiv, dar atitudinea şi energia lor nu a lăsat vreo secundă să se simtă acest fapt. Iar asta a remarcat şi Pepe: „E un moment muncit, studiat, şi-au asumat şi coregrafie, şi actorie, au cântat foarte frumos, a fost spectacol pe scena Next Star”.

Ca să-l îmbuneze pe cel mai sever şi cusurgiu membru al juriului, CRBL, Voces i-a făcut o dedicaţie specială: refrenul celei mai noi piese lansate „Tu dansezi pe piesa mea, nu uita/ Fiţă, fiţă, fiţă, fiţă, ia de aici”, dar n-ar fi fost nevoie pentru că artistul votase deja.

Cu trei steluţe verzi, Voces a ajuns în finala serii, şi chiar dacă nu s-a calificat în marea finală a competiţiei, cu siguranţă merită felicitări!

Citit 1472 ori Ultima modificare Vineri, 24 Martie 2017 21:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.