Patru DA-uri pentru Florin Drăgoi. Beatbox de senzaţie cu gălăţeanul Zen la „Românii au talent”

Patru DA-uri pentru Florin Drăgoi. Beatbox de senzaţie cu gălăţeanul Zen la „Românii au talent”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

„Talentul meu, pentru mine, înseamnă ceea ce mi-a permis Dumnezeu să pot face. Când îmi exprim talentul pe scenă, eu simt că pot comunica cu fiecare persoană care mă ascultă şi este un moment nemaipomenit.  Eu m-am născut prematur. Aveam şapte luni fără o zi. Fiind prematur, am fost băgat la incubator şi ţinut prea mult, iar acel surplus de aer mi-a afectat mersul. Pur şi simplu asta mi s-a întâmplat! Prin asta am trecut şi simt că sunt oarecum călit. Nu sunt cu nimic mai prejos sau inferior!”, a mărturisit, înainte de a urca pe scena „Românii au talent”, gălăţeanul Florin Drăgoi, în vârstă de 18 ani, pe numele de scenă Zen.

„Mamă, ce bass are! Bass turbat!”, a fost reacţia lui Smiley după primele sunete ale lui Florin. Şi el şi Andi Moisescu şi-au amintit de proiectul lui Gojira.

Mai mult, gălăţeanul s-a folosit de numele Andrei şi a creat un moment unic, cu care a cucerit-o nu doar pe cântăreaţă.

„Mi-ai făcut o surpriză foarte frumoasă! A fost pentru prima oară când am auzit Andra aşa, pe beatbox. A sunat bine! Îmi place tare mult zâmbetul tău. Îmi dai o emoţie şi o energie bună! Îţi mulţumesc! De la mine ai un Da!”, a spus Andra.

„Eşti un om atât de frumos! Mai zici şi bine cu beatbox! Pentru mine este aşa un Da cu drag!”, a mărturisit Mihaela Rădulescu. Alte două Da-uri, din partea lui Andi Moisescu şi a lui Florin Călinescu i-au deschis calea către etapa următoare a concursului Pro Tv.

„Dacă ajungi în semifinală, să pregăteşti unul cu Floriiin!”, a fost sfatul lui Smiley, iar gălăţeanul n-a ezitat şi i-a pus actorului numele pe beatbox.

Chiar şi după ce a părăsit scena, juriul a rămas sub emoţia puternică pe care le-a dăruit-o gălăţeanul.

„Uitaţi-vă, puţin la feţele noastre, cât de Zen suntem acum după momentul lui!”, a remarcat Andra.

„O demonstraţie de om care învinge în viaţă făcând ceea ce îi place!”, a tras concluzia Andi Moisescu.

Îi dorim lui Florin Drăgoi să ajungă cât mai departe la „Românii au talent”.

Citit 7179 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Martie 2017 13:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.