PAMFLET | E ziua lor, trebuie să îi onorăm. La mulţi ani, domnilor politicieni!

PAMFLET | E ziua lor, trebuie să îi onorăm. La mulţi ani, domnilor politicieni!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Previzibil, dar de efect. Ştim că nu mai râde nimeni când le spunem politicienilor „la mulţi ani” de 1 aprilie, dar nu o facem doar ca să ne simţim noi bine, ci ca să se simtă ei bine. Tu cum te-ai simţi dacă ar fi ziua ta şi nimeni nu te-ar băga în seamă? Aşadar, la mulţi ani, domnilor, să ne trăiţi o infinitate de născociri, o viaţă de înşelăciuni şi un veac de plăsmuiri.

Florin Pâslaru face ceea ce nu a făcut niciodată

Evident, începem povestea zilei de 1 aprilie cu campionul vicleşugurilor, baronul ficţiunii, inegalabilul prinţ al dusului cu zăhărelul, Florin Pâslaru. Aşadar, vă informăm oficial că Florin Pâslaru şi-a propus ca anul acesta să facă ceva diferit de 1 aprilie. El şi-a propus ca, în dezacord cu restul zilelor din calendar, astăzi să spună numai şi numai adevărul. „Sunt dator cu asta, trebuie să reechilibrez balanţa. După atâţia ani în care am ajuns să nu mai fac distincţia dintre adevăr şi plăsmuire, am nevoie să mă ancorez pentru câteva ore în realitate. Sâmbătă, voi spune adevărul, numai adevărul, aşa să-mi ajute Dumnezeu!”, a anunţat Florin Pâslaru pe contul lui de Facebook. Pâslaru a lansat această provocare după ce, în ultimele zile, le-a tras-o unor jurnalişti, pe care i-a făcut să creadă că, în calitate de membru în CA al TVR, ar putea să-i ajute să devină corespondenţi zonali ai Televiziunii Române. „Ce vreţi, nu s-a putut abţine. Ştia că întră în post şi a făcut-o lată de «Lăsata Secului»”, a comentat un analist politic.

Cea mai tare minciună: Viorel Ştefan există!!!

Au fost câteva zile la începutul acestui an în care ne-am îndoit de un adevăr pe care îl ştiam cu toţii. Respectiv faptul că Viorel Ştefan nu există. Sunt mai multe voci care susţin că presupusul deputat de Galaţi şi eventualul ministru de Finanţe de fapt nu ar exista în realitate, şi că ar fi o invenţie a lui Dan Nica, cel care ar şi încasa indemnizaţiile fantomei respective. Ca să ne pună pe o pistă greşită, Dan Nica a reuşit să găsească la învestirea Guvernului Grindeanu un personaj care să semene cu pozele din campania electorală a lui Viorel Ştefan. Mai mult, dublura a fost pusă chiar să dea nişte declaraţii televiziunilor şi chiar a apărut la mai multe evenimente. Asta doar în primele zile de mandat, după care Viorel Ştefan s-a făcut din nou nevăzut, aşa cum a fost în toţi anii de mandat de până acum.

Şi ceilalţi au pregătit sau li s-au pregătit surprize

Şi restul politicienilor gălăţeni sărbătoresc astăzi cum se cuvine ziua internaţională a neadevărului. Spre exemplu, soţia lui Nicuşor Ciumancenco urma să îi redecoreze peste noapte dormitorul lui Nicuşor sub formă de birou de primar. Astfel, Ciumancenco ar fi urmat să se trezească primar, cu vreo cinci moşi la coadă la dormitorul lui gata să intre în audienţă. De asemenea, Victor Paul Dobre urmează să anunţe în această dimineaţă că îşi dă demisia din PNL, în vreme ce Dan Nica dă declaraţii la DNA cum că nu a luat niciodată şpagă.

Directorul de Minciuni

Ionuţ Pucheanu merge la „pregă”/noutăţi

Lipsit de experienţă în domeniul gogoşilor pentru publicul larg, primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu, încearcă să recupereze din mers. Astfel, Pucheanu merge zilnic la „pregă” la mai-marii PSD. Este vorba despre Dan Nica, Florin Pâslaru şi Nicolae Bacalbaşa. „Recunosc, sunt nou în branşă, dar sunt dornic să învăţ. Nu pierd timpul, ştiu că am multe de recuperat, deci fac pregătire în domeniu cu cei mai buni. Ştiu că experienţa este cea care mă va desăvârşi, dar am nevoie şi de o bază teoretică înainte de a îmi începe cariera în domeniul născocirilor”, a spus cu francheţe Ionuţ Pucheanu. Maeştrii PSD sunt mândri de elevul lor. „Este cel mai bun elev din câţi am avut până acum. E un adevărat Făt-Frumos, învaţă într-un an cât alţii în 9. În ritmul acesta, m-ar putea depăşi chiar şi pe mine. Ştiu că e greu, că vorba aia... «la umbra marilor copaci nu creşte vegetaţie», dar e posibil. Eu am încredere că va deveni în cel mai scurt timp un adevărat pesedist de nădejde”, declarat Dan Nica, mentorul primarului Ionuţ Pucheanu.  

Ionuţ Pinochianu

Gluma zilei: Eugen Durbacă se retrage

Cea mai bună farsă dintre toate aparţine celui mai versat dintre pinochii loali, baronul Eugen Durbacă. Într-o postare pe Facebook, acesta a anunţat încă de aseară că se lasă de politică şi se va retrage undeva la munte să îşi trăiască ultimii o mie de ani. „Plec din politică, vă las. Trebuie să vină şi alţii din urmă. Să facă şi ei măcar zece la sută din binele pe care l-am făcut eu şi totul va fi perfect. :)))))))))”, a scris Durbacă. Fără comentarii!

Eu, Gen Durbacă

Un autentic în autobuz de Submarin Cosorescu

Sunt nesimţit cu pantalon scurt,

la fel ca mintea mea controlată de instincte primare,

port şlapi, unghii mari şi negre,

răspândesc în autobuz numai silă şi putoare!

Toată lumea se fereşte de mine

şi nimenea nu vrea să mă atingă, parcă aş fi spurcat,

unii chiar coboară din autobuz...

o să fac plângere la jude, mă simt discriminat!

Uite, femeia asta nu se mai poate abţine,

îi vine să vomite, cred că o fi având vro boală urâtă,

nu trebuie să mai circule cu autobuzul,

cred că trebuie să se facă pedestră hotărâtă!

Nu am bilet, dar nu-mi fac nici o grijă,

fiindcă nenea controlorul nu are curaj să se apropie

de jurul meu pestilent şi contagios...

ha, ha, ha, ha...sunt nesimţit autentic, nu copie!

Vocea cetăţeanului, vocea politicianului     

 

Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".  

       

Citit 3617 ori Ultima modificare Sâmbătă, 01 Aprilie 2017 13:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.